Yargýtay'ýn bozma kararýnýn ardýndan yeniden görülen iki ayrý "Man Adasý" davasýnda yeniden karar çýktý. Ýki davada da kararýnda direnen yerel mahkeme, Kýlýçdaroðlu'nun 489 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ford,Avrupa'da elektrikli araç üretim üssü olarak Ýspanya 'daki Valencia fabrikasýný seçmiþ.
Komünist demek hakaret mi?
Kiþiye onu toplum nazarýnda küçük düþürmek amacýna yönelik olarak belli bir siyasî kanaatin isnat edilmesi hâlinde de hakaret suçu oluþur. Örneðin, bir kiþiye “faþist”, “komünist” veya “mürteci” demekle, hakaret suçu iþlenmiþ olur.
Hic konusmayim daha iyi. Her dedigimiz hapislikmis meger.
Bugün ,Suudi Arabý'nýn Türkiye'ye getireceði ,Zemzem suyu le yýkanmýþ,Petrol kokulu ,Günahtan arýndýrýlmýþ .Paralarý(!),,Bizim Padiþah hazretleri ve Þükerasý nerelerine sürecek acaba.!??
Sn.Kemal Kýlçdaroðlu hakaret etmekden yalandan iftiradan býkmadý mahkemelerde tazminat cezasý kesmekden býkmadý.Peki bu kadar cezayý nasýl ödüyor ben anlamýyorum.Maaþýndan ödese eve ekmek götüremez sanki.Çok büyük geliri varsada onu bilemem tabi.Hiç bir yerde bunu sorgulayan yazý görmedim.Maddi durumu müsait bile olsa insan bile bile ladesmi der.
Yer Ýmleri