günaydýnlar
günaydýnlar
Merkez bankasý faizlerde deðiþikliðe gitmedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Kapasite kullaným seviyeleri ve diðer öncü göstergeler yýlýn baþýndaki güçlü büyümenin dýþ talebin de olumlu etkisiyle ikinci çeyrekte sürdüðüne iþaret etmektedir
TCMB: Etkisi artarak sürmekte olan jeopolitik riskler yýlýn ilk yarýsýnda olumsuz yönde gerçekleþmiþ, dünyada iktisadi faaliyetin zayýflamasýna sebep olmuþtur
TCMB: Fiyat genel düzeyinde saðlanacak istikrar, ülke risk primlerindeki düþüþ, ters para ikamesinin ve döviz rezervlerindeki artýþ eðiliminin sürmesi ve finansman maliyetlerinin kalýcý olarak gerilemesi yoluyla makroekonomik istikrarý ve finansal istikrarý olumlu etkileyecektir
TCMB: TCMB, fiyat istikrarý temel amacý doðrultusunda enflasyonda kalýcý düþüþe iþaret eden güçlü göstergeler oluþana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaþýncaya kadar elindeki tüm araçlarý liralaþma stratejisi çerçevesinde kararlýlýkla kullanmaya devam edecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hökömet müjde diyor %40 zam vereceðiz diyor,bu nasýl müjdeki,zaten 6 aylýk uyduruk enflasyon o kadar![]()
Bizdeki faiz takýntýsý, Çin'deki sýfýr vaka takýntýsý bitmeyecek.
18,30 TL'den Euro almak zorunda kaldým.
Ýnsanýn zoruna gidiyor.
Þansýma parite biraz lehime döndü.
Ocak ayýnda %5+%2,5 toplam %7,5 zam yaptý, o zam da daha zam ele geçmeden ocak ayý %11 enflasyon ile eridi.
Verdikleri enflasyon farkýný bile zam diye yutturdular millete
millet yiyor, zam aldým zannediyor mutlu oluyor, madem yiyorsun afiyet olsun der, aynýsýný yine yapar, enflasyon farkýný verir zam verdim diye yutturur, haklý yani hükümet
Yer Ýmleri