Erdoðan: "Geçtiðimiz hafta yapýlan Çankýrý Dodurga seçimleri, Anadolu irfanýnýn bir göstergesi olarak siyasi tarihimizdeki yerini almýþtýr."
Erdoðan: "Geçtiðimiz hafta yapýlan Çankýrý Dodurga seçimleri, Anadolu irfanýnýn bir göstergesi olarak siyasi tarihimizdeki yerini almýþtýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaþkaný kararýyla, Sigortacýlýk ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nda görevden almalar ve atamalar yapýldý. Karara göre Kurulun baþkanlýðýna Mehmet Akif Eroðlu getirildi
8 Temmuz Cuma günü motorin grubunda 2,10 TL'lik bir indirim yapýlmasý bekleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Birkere enflasyon gerçegini açýklamýyorlar buradan zaten golü yiyor çalýþanlar ve emekliler.
Burada yalan olan her þeyde yalan içinde olur.
Ben yýllardýr emekli maaþý þu kadar artýþ oluyor derler.
Hesap ederim üzerine eklerim tutmaz. 100 TL en az eksik gelir ve itiraz ettim SGK yazýda açýklamýþlar zerre anlamadým.
Yani güme gidiyoruz her konuda.
Kýlýfçýda iyi çalýþýyor bahaneler çok.Kataküllüde.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Toplumdaki þiddet probleminin çözülmesi gerekiyor. Bireysel adalet anlayýþý yerine toplumsal sözleþme üzerinden oluþturulan adalet anlayýþýnýn oturtulmasý gerekiyor. Þiddete meyil eden insanlara baktýðýnýzda trafikte, iþ hayatýnda, oturduðu muhitte sorunlarý uzlaþma yerine çatýþma ile çözmeyi tercih ettiðini görmemiz kuvvetle muhtemel.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri