-

Originally Posted by
radyolog
artık iyice belli olduki :
seçimi kazanamayacak,gider ayak olabildiğince zarar vereyim ortalığa ki gelecek olanlar toparlayamasınlar ortalığı.
bende seçimi takiben en geç 1 yada 1,5 sene içinde malum mecralarında desteği il me erken seçime gidip bu sefer anayasayı
değiştirebilecek çoğunlukla tbmm yi ele geçireyim,şeriatıda getiririm...ohhh çiçek
Bu işler öyle olmaz bu sefer,çünkü korku dolu kabuslar tepelerine öyle inecekki düşünmeye fırsatları bile olmayacak,yok ya diyenleride sürprizler bekliyor,gelecek bilinmez derler,buda bir noktaya kadardır
-
Ben yaptıklarından gayet memnun olanlardanım. Aman yanlış anlamayın ,tez vakitte yok olacaklar diye.
Başka türlü gitmeyecekler. Esas filim sonrası. Muhalefette umursamaz ise işte o zaman yuh olsun.
-
2 yıldır yazılıyor
hâlâ kâbus havası yok gibi.. 
adamlar site dikti, muhalefet domates hesabında 
nasıl iş anlamıyorum...
Memento mori
-

Originally Posted by
radyolog
artık iyice belli olduki :
seçimi kazanamayacak,gider ayak olabildiğince zarar vereyim ortalığa ki gelecek olanlar toparlayamasınlar ortalığı.
bende seçimi takiben en geç 1 yada 1,5 sene içinde malum mecralarında desteği il me erken seçime gidip bu sefer anayasayı
değiştirebilecek çoğunlukla tbmm yi ele geçireyim,şeriatıda getiririm...ohhh çiçek
Benim gelecek tahminim de şöyle.
Zat kaybedeceğini bildiğinden ve bunu hazmedemeyeceğinden
seçim vaktinde yapılacak ve biz anayasaya saygılıyız aday olamıyorum deyip başka birini aday gösterecekler.
Seçim tarihinden birkaç gün önce de ülkeyi terkedecek.
Başka bir alternatif düşünemiyorum.
-
okadar/20 yılda kurulan, yatırımı/ticari ağı/para musluğunu/bürokratik gücü bırakıp gidecekler mi diyorsunuz ?
simitçi bile tezgah yerini bırakmazken ?
Memento mori
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu

okadar/20 yılda kurulan, yatırımı/ticari ağı/para musluğunu/bürokratik gücü bırakıp gidecekler mi diyorsunuz ?
simitçi bile tezgah yerini bırakmazken ?
Hortum ve çeşme döşenmiş zaten dışarıya. Olsa olsa içeride suyun kaynağı var o da ipotekli kimse dokunamaz. Yemişim bürokrasiyi.
-

Originally Posted by
ypartal
Hortum ve çeşme döşenmiş zaten dışarıya. Olsa olsa içeride suyun kaynağı var o da ipotekli kimse dokunamaz. Yemişim bürokrasiyi.
döşensin, kaynak burada.
yapıyorlarsa 'devlet' şemsiyesi altında.. bu turbo yetkiler elden giderse büyük sıkıntı olur.
kaçma filen olmaz. bütün pulları masaya koyarlar.
böyle muhalafet varken hele, bırakmak için akıllarından zorları olmalı..
Memento mori
-
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye'de 3 milyon 650 bin Suriyeli sığınmacı var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri