-

Originally Posted by
BOSPOROS

Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Döt tehlikeye girince olabilir,ama o onu dinlemiyor,kendi bildiğini okuyor çıkarı için,hala eşbob olduğunu bilmeyenler var,adam yatırım adamı değil batırım adamı,görvlendirdikleri adamların emrini yerine getiriyor,zapsu ne demişti deliğe süpürmeyin kullanın
...O değilde mevduata ne veriyorki bize,yasal faiz 13-16,yasal göstermelik enflasyon 79,resmen fonlarda paramız çöp oldu,kim dinler yalova kaymakamını,borsacıyız guya,çoğu kağıdımı ucuza verdm,yinede faize göre 4 kat kazandık,onunlan teselli buluyoruz anca
-
Endex 100-3100 olmuş,banklara ve büyük holding kağıtlarına bedevi para desteği devam ediyor,birisi bedevileri bombalasa yandı,gülüm keten helva,endexse uymayan kağıtlar çöp statüsünde,sert düzeltme gelirse onlar çok daha kötü düşebilir desteği olmadığı için,zaten devamlı patronları satıyor yada ilgilemiyor
-

Originally Posted by
refaba
Endex 100-3100 olmuş,banklara ve büyük holding kağıtlarına bedevi para desteği devam ediyor,birisi bedevileri bombalasa yandı,gülüm keten helva,endexse uymayan kağıtlar çöp statüsünde,sert düzeltme gelirse onlar çok daha kötü düşebilir desteği olmadığı için,zaten devamlı patronları satıyor yada ilgilemiyor

Bu gün sabah ECOTÜRK TV de yorumcu olan Yusuf Kaderli hocayı saat 10.00 göre geri alıp d başlığı takip eden her kesin mutlaka dinlemesini öneririm.
Buyurun buda linki.
https://www.ekoturk.com/canli-yayin/
-
Nebati:
-Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini gerçekleştireceğiz
-Dar gelirliler için iki yeni destek için çalışmalar tamamlandı, yakında açıklanacak-NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Nebati: (Ticari kredilere faiz sınırı) Son alınan karar ile üç ayaklı bir model geliştirildi-NTV
Nebati: Yaklaşık %23'e kadar olan faiz oranlarını kullanan finansal sektör, herhangi bir karşılık ayırmasına gerek yok -NTV
Nebati: Atılan adım ile faizlerde gerileme hedeflendi-NTV
Nebati: Bu bankaların menkul kıymete olan ihtiyacının ortaya çıkması demektir, bankalar Pazartesi gününden itibaren menkul kıymetlere olan ilgi ve taleplerini artırdılar, 2, 5 ve 10 yıllıklarda tarihi düşüş trendini yakalamış olduk-NTV
Nebati: Eylül ayında tahvil ihracına çıkacağız, bankalarımızın ihtiyacını karşılamış olacağız, alınan kararların kredilerin uygun ve Türkiye ekonomisi modeline uygun kullandırılması amaçlanıyor-NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Nebati: Kredilerin %23 altında kullandırılması teşvik ediliyor, kredi faizlerinin TCMB faiz oranlarına yakınsayacağı şeklinde bir beklentimiz var-NTV
Politika faizi 13 ..
-
Nebati: Enflasyonla mücadelemiz net bir şekilde devam ediyor-NTV
-
Nebati: Türkiye, cari işlemler ve ödemeler dengesi konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamadı, yaşamayacak-NTV
Nebati: BIST'e giren miktar 300 milyar doların üzerinde-NTV
Nebati: Doğrudan yatırımlara geliyorlar, gayrimenkul sektörüne geliyorlar, tüm bunlara baktığımızda DTH'larda bir miktar artma, brüt rezervlerin 110 milyar doların üzerine çıkması gibi bir sonucu ortaya koydu, bu artarak devam edecek-NTV
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri