-
Peker açıklamalarına
Muhalif dövenleri
Kurucularımıza dil uzatanlara
hizbullahçıları serbest bırakan
Talimatla dakkada uçan rahip ve gazeteci
Öldürülen bayanların kamuda sesleri çıkınca salınanların tekrardan yakalama kararları
Tecavüzcüler dahil
Sorular sorular
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
Hintliler koltukları kapmış..
Bu şöyle oldu sayın Zaf.doğu yukarıdaki şirketlerden hangisi hatırlamıyorum biri hintli bir ceo aldı ...diğer şirketlerde bu kişi ile kendi ceo ları tercümansız anlaşabilsin birde gereksiz tercüman giderimiz olmasın diye...
y.t.d
-

Originally Posted by
pisyedili01
Bu şöyle oldu sayın Zaf.doğu yukarıdaki şirketlerden hangisi hatırlamıyorum biri hintli bir ceo aldı ...diğer şirketlerde bu kişi ile kendi ceo ları tercümansız anlaşabilsin birde gereksiz tercüman giderimiz olmasın diye...
y.t.d
Mantık doğruda gidişat yanlış.
Hepsi İngiliz ayakcısı .Dilleri ingilazca
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
geldiklerinden beri kollektif kültürün gidişatına bakınca
khajuraho kastı olabilir
her boka kafalar eriyor da,
şu dünyayı sakin ve yaşanabilir biryer haline getirmeye neden ermiyor...
başından herkesin zaman limiti var..
mikince ellerine ne geçiyor..

Bak onlardan korkulur. Bizdeki bereket tanrısı gibi çok şeysi var onların
-
Adamlar sınır tanımıyor.
-

Originally Posted by
pisyedili01
y.t.d
ABD deki sirketlerin hemen hepsinde IT departmanlarinda Hintli Cinli calisir. Ise alan mudurde hintlidir zaten. Ise alinan Hintli isi bilmez ama nasil olsa yapa yapa ogrenir diye alirlar bizdeki gibi
Hintlilerin ve Cinlilerin nufusu yuksek oldugu icin green card lottery e giremezler ama ona ragmen amerikada heryerdeler
Turkleri severler o yuzden bizim icin iyi
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri