XU100 iþlem hacmi 105,3 milyar TL, XUTUM iþlem hacmi 120,45 milyar TL ile rekor seviyede gerçekleþti
XU100 iþlem hacmi 105,3 milyar TL, XUTUM iþlem hacmi 120,45 milyar TL ile rekor seviyede gerçekleþti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
kar cebe yakýþýr kafasýnda olduðum için üzülmedim.ksa sürede iyi kar getirdi .. bir diðer yandan dünya demir fiyatlarýnda
düþüþler olmasý EREGL nin ihracat potansiyelini etkilecek görünüyor.ayrýva ab de iþler sakata binmeye baþladý..
dediðiniz gibi diðer kaatlara bakalým..
bir yerden cortlayacak bu borsa ama nereden ben bilemiyorum
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Haziran ayýnda, yurt dýþýna giderken, Euro almýþtým. 18,30 TL'den.
Þu an bakýyorum 18,08 TL.
O zaman $ kaç TL idi, hatýrlamýyorum ama, yaz aylarý boyunca ;
Parasýný dövize yatýran kaybetti.
Parasýný faize yatýran kaybetti.
Parasýný altýna yatýran kaybetti.
Sadece Bist'e yatýranlar kazandý.
Bankalara yatýranlar köþeyi döndü
$ bazýnda %150 - 200 temiz kazançlar.
Bankaya yatýran dolar bazýnca ancak %100 kazandý o da temmuz ortasý almýþ ise abartmamak lazým full banka alan ancak spekten duyan azýnlýk ky lerdir ve çok az yatýrýmcý full banka portföy taþýr hocam )))
10 senedir böyle NET BANKA RALLÝSÝ yaþamadýk hatýrlayamýyorum.
20 senedir böyle net VAKIFBANK VE HALKBANK diriliþ ve Þahlanýþ OSMANLI filmi izlemedim anýmsayamadým.
30 senedir Þekerbank ve TSKB gibi görece küçük ama marka deðeri yüksek bankalarda net %300 ralli olayýna 1 ay gibi kýsa sürede filan asla rastlamadým .. apayrý olaylar bu olaylar
2400 puandan itibaren Sabýrla Hareketi bekleyen arkadaþlarýn çoðu dolar cinsinden güzelcene portföylerinde %60-70 kar yaptýlar bol kazançlar o arkadaþlara .
Eregli ve Froto tutanlar ben dahil portföyde ana hisselerim , %50 misal kangren oldular, ilk haftalarsa çok sýkýntý yaþadýlar sadece %25 arttý bu iki hisse mesela ortalama özetle Her borsacý ayný Faydayý asla saðlayamadý.
Ben borsacýyým vurkaç yapýyorum,çünkü önümü göremiyorum,aniden herþey ters yüz olursa çok üzülen olur borsada,çünkü çoðu peþe takýldý gitti,Euro topladým bayaðý,çünkü bu parite burada kalmaz,bakmýþsýn euro ataða geçmiþ,benimki kar etme amaçlý deðil paramýn deðerini korumak için,faizdede bizde kaybettik devamlý nakit bulunduruyorum mecbur fondayým,resmi enflasyonun altýnda bile faizmi olur,adam inat,inatlýðý yüzünden ülkeyi batýrýyor,faizide borsa için düþürdüðü belli,belliki anlaþtýðý kiþiler varki ondan galiba,yoksa içi boþ borsayý ne yapsýnlar,14 faize bankalarý fonla,onlarda 30 üstünden halka daðýtsýn kar patlamasý yapsýn,kar yazdýkça bilançoda kaðýtlarý fýrlasýn,valla bir katakulli gidiyor ossuruktan teyyare selam söyle o yare gibi![]()
OPEC+ ekimden itibaren, üretimi, günlük 100.000 varil kýsma kararý aldý.
24:00'den sonra benzin ve mazota zam geliyor.
Asýl zam, daha sonra gelecek gibi.
Depolarý fullemekte fayda var.
Yer Ýmleri