Bu kadn dinlemeden oy kullanmayn. Ekonomik krizden nasl kolayca klacan aklad.
Sokak rportajnda konuan bir kadnn szleri gndeme damgasn vuracak cinsten...
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...in-576937h.htm
YouTube'da "Sokak Kedisi" isimli kanalda yaynlanan sokak rportajnda bir kadn, szleriyle internette viral oldu.
"Alkm, pahallkm, yoklukmu, bunlar beni hi ilgilendirmiyor. Paran bugn olur yarn olmaz. Para kazanlabilir bir ey, ama sknt baka. Sknt: sessiz bir igal var memlekette." diyen kadnn szleri yle:
"Memleketi yapan deerlerimiz yok. Fabrikalarmz yok, okullarmz yok, eitimimiz yok, salmz yok Cumhuriyet ve deerlerinin kymetini bilmedik, nk bize bunlar hazr sunuldu. Emek vermedik, bedel demedik, g sarf etmedik. Bir genci dn. Her eyi ona ver ver marklktan baka o deerlerin kymetini bilmez.
"ATATRK'N GENLE HTABES BZE IIK OLACAK"
kinci Dnya Savandan kan Almanyaya baknca bizim cumhuriyeti kurduumuzdan bu yana dnyann tek ldayan prlantas olmamz lazmd. Hainimiz ve dmanmz bu kadar ok olmasayd.
lmne Atatrkym. Cumhuriyet deerlerinin ve Atatrkn Genlie Hitabesinin bize k olacana inanyorum. O k, bu lkeyi aydnlatacak. Tek k yolumuz da eitim. Ky Enstitleri gibi bir sistemin kurulup imam hatipler kapatlp ocuklarnn okutulmas
"BZM DNMZDE BYLE BR EY YOK KARDEM"
Salmz, gvendiimiz doktorlara liseden sonra eitim vermeye gze alyoruz, ama ldkten sonra kmza pamuk tkayacak imamlar daha ana kucanda eitmeye balyoruz. Niye ya?
mam olmak isteyen, hatip olmak isteyen gitsin ilahiyat fakltelerinde okusun. Benim buna diyecek bir eyim yok. Orta Dounun kltrn slam dini diye bize dayattlar. Bizim dinimizde byle bir ey yok kardeim. Bizim dinimiz; ada, modern, ahlakl, namuslu, insan zihniyeti...
"ERDOAN STANBUL'U BIRAKMAZ DEDM..."
Ben Tayyip Erdoan, stanbulu asla vermez dedim. lmne krar, dker ama asla stanbulu vermez, nk o da biliyor ki stanbulu kaybeden seimi kaybeder. stanbul onlarn havuzuydu. Trbanl baclarmz ciplerle geziyordu. aryorduk. 'Ya bu kadar lks cipi bu trbanllar nereden buluyor, hangi tarikat bunlar besliyor?' diye soruyorduk. Meerse bunlar stanbul Bykehir Belediyesi besliyormu. Yani benim paramla trbanl baclarm ciplerde fink atyormu. Onlar bugn FET֒c diye yurt dndalar ya da vatan haini diye ierideler
Ne bulursanz okuyun. Gzel gnler greceiz ocuklar. Atatrk hi yanlmad. Bu cumhuriyet payidar kalacaktr."

Yer mleri