Evlerinize yabancýlarý kayýt yapýyorlarmýþ, böyle bir durumda nüfusla fln uðraþmayýn Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna bir suç duyurusu dilekçesi yazýn, nüfus dairesi uðraþsýn.
Evlerinize yabancýlarý kayýt yapýyorlarmýþ, böyle bir durumda nüfusla fln uðraþmayýn Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna bir suç duyurusu dilekçesi yazýn, nüfus dairesi uðraþsýn.
Hiç covid gibi durmuyor...
Baþka nane oldu da haberimiz yok..
Memento mori
Çalýþma ve Sosyal Güvenlik Bakanlýðý, Ankara'da müzisyen Onur Þener cinayetine iliþkin tutuklanan Ýlker Karakaþ ve Ali Gündüz'ün kamu görevlerinden uzaklaþtýrýldýðýný bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Memento mori
Borsa Ýstanbul hisselerinde manipülasyon yaparak haksýz kazanç elde ettiði iddiasýyla adliyeye sevk edilen 8 þüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan þüphelilerin arasýnda Mehmet Akdere’nin de olduðu öðrenildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bizimki instagramcýydý..
Bu facebookcu.![]()
Memento mori
Yer Ýmleri