Yarýndan geçerli olmak üzere benzin grubunda 74 kuruþ, motorin grubunda 1,39 TL fiyat artýþý bekleniyor.
Yarýndan geçerli olmak üzere benzin grubunda 74 kuruþ, motorin grubunda 1,39 TL fiyat artýþý bekleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hazine ve Maliye Bakanlýðý, uluslararasý sermaye piyasalarýnda Dolar cinsinden bir kira sertifikasý ihracý gerçekleþtirmek amacýyla Citigroup, Dubai Islamic Bank, Emirates NBD Bank ve HSBC’ye yetki verdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaþkaný Erdoðan ne açýklayacak?
Cumhuriyet Halk Partisinin 3 maddelik baþörtüsü kanun teklifine karþýn, AK Parti anayasa deðiþikliði önermeye hazýrlanýyor.
Habertürkün edindiði bilgiye göre, Cumhurbaþkaný Erdoðan bugün TBMM grubunda yapacaðý konuþmada, hak ve özgürlükleri güvence altýna almak için, en yetkili merciin AK Parti olduðunu anlatacak. Siyasi partilerine dar kapsamlý anayasa deðiþikliði çaðrýsý yapacak.
Aynen kýlýçdaroðlu dokunulmazlýkta nasýl hata yaptýysa bu sefer türban konusundada yaptý RTE'nin tuzaðýna yine düþtü,elimizdeki malzeme yine hata yaptý,bu üçüncü hatasý![]()
Kimm iyi yakalandým. Þansýma 1000 kusur lotu satmýþ 300 lotu 15 tl den çýkayým derken derken optuler beni erken.
Bir çok yasakta var.internet emir yasaðý vs.3 gündür 3-5 bin lot ile taban. Bugün 10 lot ile taban.bakalim öpmeyi nerede býrakacaklar.
Þirketten açýklama yok.
Bankalarda tavan tavan çýktý taban taban indi bir þey yok. Kimmr öyle tavan tavan da gitmedi. Ceza
"diploma" enflasyonu vardý.. iyice ucuzladý.
Memento mori
Yer Ýmleri