Nebati: Türkiye ekonomi modeli ile saðladýðýmýz yüksek büyüme ve istihdam artýþý sayesinde dünya ekonomilerinden pozitif yönde ayrýþmaya devam ediyoruz
Nebati: Türkiye ekonomi modeli ile saðladýðýmýz yüksek büyüme ve istihdam artýþý sayesinde dünya ekonomilerinden pozitif yönde ayrýþmaya devam ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TÜRKÞEKER den þekere % 8 zam geldi.. böylece yýllýk zam miktarý % 380i bulmuþ oldu
olsun.. togg yapýyoruhhhhh
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ýstanbul valisi : Kadýköy Fikirtepe'de meydana gelen doðalgaz patlamasýnda maalesef 3 kiþi yaþamýný yitirdi.
Ekrem Ýmamoðlu : Ýstanbul Fikirtepe’deki 3 katlý binada patlama nedeniyle çýkan yangýn kontrol altýna alýndý. Ýlk tespitlerimize göre patlama doðalgaz kaynaklý deðil. Maalesef yangýnda can kaybý da var. Olayýn nedeni Emniyet Teþkilatýmýzýn raporu ile netleþecek.
Ýstanbul Valiliði : Patlama ve yangýnýn kesin sebebine iliþkin incelemeler tamamlanýnca kamuoyu ile paylaþýlacaktýr
NTV : Ýstanbul’da 3 kiþinin öldüðü patlamayý terör savcýlýðý yürütecek / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýlerde bunada yasak gelecektir.
Onun için þimdiden bir geleceðe yönelik seçim anketi yapsak olmazmý?
Cumhurbaþkanlýðý hariç partisel.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bit pazarýna ve metrobüslere yakýn,devamlý takýldýgým yerdi istanbuldayken antikacý oldugumdan,pazar cuma günleri kuruluyor genellikle çok büyük pazardýr yan tarafý kadýköydür,anlamadýým terör savcýsý ne ala,sanýrým burada pek çok afkanlý,dogu türkistanlý vs mevcut,gözlemledigim oydu,kaçakçýlarýnda yeridir,neyse patlamanýn mahiyeti anlasýldýgýnda belli olur herey![]()
Yer Ýmleri