-
Fintwit âleminde işler karışık..
Son pompa olayı boğa tarikatlarında huzursuzluk yarattı..
Memento mori
-
Bende AZTEK var
78 gunde %107+ yapti

Originally Posted by
refaba
Adel hissesi 24-30 oyalanıyordu bizde yemleniyorduk,şimdi 62.8 tavanda,ne oldu gömümü buldu,peşini bıraktıklarım he uçtu,zatın biri diyorki ptkent 800 olunca satmadım 9 maliyetlen

,böyleleride var,hisse 128 görmüştü,şu sıralar 157 vs

-
imza nasil atiyorsun...
mobil imza mi

Originally Posted by
666
Adel nedir, kagit kalem mi? Kodak gibi. Birak refa abi oyle sirketleri. Devir degisti.
En son kalem ne zaman kullandim yav... 1950 senesindeydi galiba. Muahahahaha. Gecen gun birsey yazayim dedim kagida, yazamadim unutmusum, yamuk yumuk cikti.
-
Kandilli rasathanesi : saat 03:29’da İzmir Buca merkezli 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Afad : Geçmiş olsun İzmir!
Buca ilçesinde, saat 3.29'da gerçekleşen 4.9 büyüklüğündeki #deprem'de an itibarıyla can kaybı bilgisi ulaşmamıştır.
2 vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir camii minaresinde hasar meydana gelmiştir.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
servetbey
imza nasil atiyorsun...
mobil imza mi
Imzam kolay. X seklinde. Okuma yazma bilmek gerekmiyor.
Birsey gerektiginde Galaxy Note'da dokumani s-pen ile imzaliyorsun, ya da ustune oyle yaziyorsun. Banka bile kabul ediyor. Islak imza gereken pek birsey kalmadi artik.
-
Günaydın TÜRK MİLLETİ

İzmire'de geçmiş olsun.
Lütfen güçlü binalar yaptırın ve oturunuz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Seçimlere 8 ay kala, 17. maden, gaz, petrol ve bilimum cevher bulma sezonu açılmıştır.
Balıkçılarımıza, pardon vatandaşlarımıza, hayırlı uğurlu olsun.
Kısmetse, hazirana kadar, işlenmiş cumhuriyet, çeyrek ve tam altın rezervleri bile bulunacak elhamdülillah...
Şehitler ölmez, vatan bölünmez.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri