Erdoðan, bugün saat 16.00'da MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek
Erdoðan, bugün saat 16.00'da MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yalaka kanallarýnda neymiþ Kýlýçdaroðlu hökömeti yýpratma ÞOVLARI yapýyormuþ,demekki tacýz,tecavüz,uyuþturucu vs ülkenin içinin boþaltýlmasýný halen görmezden geliyorlar gözleri körleþtiði için
,ben haticeye deðil neticeye bakarým,bakalým sonlarý nasýl olacak merak ediyorum.
Dogru diyorsun. Kampa gittigimizde col 15 derece daha soguk oluyor sehirden. Donmustuk.
Ama olay degisiki. "Cok sicak" dedigim zaman hemen millet "Aaa, sen surda yasamiyor musun" diye boyle bir sasiriyor. 100 derece sicakta colun ortarsinda sokaklarda dolastigimizi saniyor. Klima denen birsey var.
Ne yapacam bu sulunu refa baba. Yine elim gitmedi, kac saat parmagim tustaydi halbuki. Sence yeni hedefimi bekleyeyim mi, yoksa acgozluluk mu yapiyorum 9.60 dedikten sonra 12.40'a revize ederek?
JPMorgan : ABD'de bugün açýklanacak TÜFE verilerinin beklentilerin altýnda gelmesi halinde, S&P 500 endeksinde %10'a varan bir ralli yaþanabilir.
%10'a ralli diyorlar.
Goldman Sachs : Çin'in COVID tedbirlerini gevþetmesinin petrol talebini (1 milyon varil/gün) ve fiyatlarý (15 USD) artýrmasý büyük olasýlýk.
Cumhurbaþkaný Erdoðan, Bekaert Çelik þirketinin iki fabrikasýnda aldýðý grev kararlarýný "Millî Güvenliði Bozucu Nitelikte Görüldüðü" gerekçesiyle 60 gün erteledi.
Türkiye'de grev yasak.
Tek adam uygun görmüyor.
günaydýnlar
Bu marketlere ne oldu böyle..
Yaptýrýmlar yine göstermelik fos mu çýktý....
Hepsi düþen endekste uçmaya çalýþýyor..??
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Yer Ýmleri