6 yaþýnda evlendirilen çocuðun davasý öne çekilmiþ.
30 Ocak..
Kilicdaroglu'nun bakanlýða yürümesi ve kamuoyu baskýsý iþe yaramýþ.
6 yaþýnda evlendirilen çocuðun davasý öne çekilmiþ.
30 Ocak..
Kilicdaroglu'nun bakanlýða yürümesi ve kamuoyu baskýsý iþe yaramýþ.
ABD'de Kasým'da Tüketici fiyatlarý yýllýk %7,1 (Beklenti %7,3, Önceki %7,7)
- Gýda ve enerji hariç tüketici fiyatlarý yýllýk %6,0 (Beklenti %6,1, Önceki %6,3)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trol,uzantýsýi ve besleyenler kýlýçdaroðlu iktidarý yýpratma þovlarý yapýyormuþ diyorlar,pek onu diklemezlerde alýnlarýna damga gibi yapýþýp halk tarafýndan tedirginlik olmasýn seçim öncesi diye ondan öne aldýrmýþlardýr,sanki halkýn çoðunluðu bilmiyor onlarý kayýrdýðýný![]()
Ben elimdeki hisselerden kurtulmaya calisiyorum, sen bana hisse al diyorsun. Defterleri kapayip bir tek Isc birakacagim.
Yabancýnýn satmasýyla baþladý her þey
Yabancý sattý borsa yükseldi
BY sattý borsa gitti
Artýk þirketler hissesini satýyor yine gidiyor
Küçük yatýrýmcý patronlarýn donuna kadar alacak bu gidiþle
Ne para varmýþ millette
Ensar Vakfý’na mahkeme ‘dur’ dedi
Urla'nýn Zeytineli Koyu’ndaki 35 dönümlük alan ve üzerindeki tesis, önce devlet tarafýndan yenilendi, ardýndan ayda 10 bin lira bedelle Ensar Vakfý’na kiralandý. Kiralamaya karþý Þehir Plancýlarý Odasý ve Mimarlar Odasý Ýzmir þubeleri dava açtý. Ýzmir 5. Ýdare Mahkemesi de, söz konusu planlar hakkýndaki yürütmeyi durdurdu.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...ngeli-7525309/
Bilal oðlanýn kolladýðý kurum.al kulum ver kulumluk oynuyorlar ortaklaþa,guya ilim yayma cemiyeti diyorlar piþkince,böyle davalarý çok sýk göreceðiz seçimden sonra.
Yer Ýmleri