Demokrasiyi kullanýp Ülkemi bu hale getiren Ýktidar ÝSTÝFA!!!
Demokrasiyi kullanýp Ülkemi bu hale getiren Ýktidar ÝSTÝFA!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Hala düþünüyorum, ahmak davasýndan nasýl bu ahmakça bir karar çýktý diye.
Fena halde kandýrýlýyorlar mý ne?
Hepsi bahane,üfürükten teyyare selam söyle o yare...seçime çok az kaldý herþeyi bahane edip guya kazanacaklarýný sanýyorlar...ortam tecavüz,tozlar vs ile çalkalanýrken üfürükçe bahaneyi kullandýlar,üstelik ceza indirimine gitmeden direkt karar alýndý gündemi deðiþtirmek için,yani kararý veren hakim tutulmuþ bir þahýs,duruþmaya ara verildiðinde talimat aldý sanýrým...önceden belirttim durmayacaklar saldýrmaya devam edecekler,ama her hareketleri aleyhlerine çalýþacak,zat þimdi ortamýn durulmasýný bekleyecek peþinden veryansýna devam edecek,ilk baþta yargýmýz baðýmsýz güvenin mesajý verecek halka,kim inanýr buna,kargalar güler sadece,gol atayým derken kendi kalelerine devamlý gol yiyecekler tedirginlik hat safhaya çýkacak,bende tedirginim genç subaylar açýsýndan,yani huzursuzlar ordu içinde,temennim darbe vs olmadan bu iþ sonuçlanýr halkýn lehine,burasý Türkiye bütün sürprizlere açýk hale geldi bundan sonra![]()
ABD Merkez Bankasý(Fed), maksimum faiz oranýný %4,50 seviyesine yükseltti (Beklenti %4,50, Önceki %4,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fed: Faiz artýrým patikasý 2023 yýlýnda devam edecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AB’yi sarsan rüþvet skandalýnda yeni rezalet: Paralar ortaya çýktý
Avrupa Parlamentosu'nun baþkan yardýmcýlarýndan biri olan Yunan vekil Eva Kaili'nin de aralarýnda olduðu çok sayýda ismin Katar'dan rüþvet alarak lobi faaliyetlerinde bulunmasý ile ilgili yeni bilgiler ve veriler de geliyor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...cikti-7525724/
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer Ýmleri