Gündem gene deðiþti.
Sapkýn tarikatçýlar arka planda kaldý.
???
Gündem gene deðiþti.
Sapkýn tarikatçýlar arka planda kaldý.
???
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
Kervan bu durumda yürüyemez.
Bu kadar hakkýn yendiði,adaletin baskýlandýðý,yolsuzluklarýn ve hukuksuzluklarýn olduðu.
Ortamlar fazla uzun sürmüyor Dünya da.
Sokakda ki insanlarýn bazýlarýnýn ayranýda kabarmýþ.
Diyarbakýr’da polis servis aracýna bombalý saldýrý
Diyarbakýr'da görev giden Çevik Kuvvet polislerini taþýyan servis aracýna bombalý saldýrý düzenlendi. Saldýrýda 8 polis memuru ve 1 þoför yaralandý.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...ldiri-7527705/
Þöyle resimli, janjanlý koymuþum.
5 kat- 10 kat gitmemiþ kaç hisse kaldý
Son 2 yýlda bist dahil her þey 5 kat gitti, bi 5 kat daha gitmesi için bistin 25 bin puan olmasý lazým
Kýsacasý tren kaçtý, bundan sonraki dönemde 2 kat yapabilen þükretmeli, hatta % 50-60 yapabilen bile þükretmeli
Borsa altarnatifsiz diye aylardýr yazdýk, bir süre daha böyle gözüküyor, ama en ufak bahaneyi kötü kullanýr, 2-3 aya kadar yavaþ yavaþ uzamak lazým diye düþünüyorum
Fitch: Türk bankalarýnýn riskleri makro ekonomik belirsizlik ve politik müdahaleler ile arttý
Fitch: Türkiye'nin makroekonomik ve finansal istikrarýna yönelik riskler yüksek enflasyon karþýsýnda para politikasýnýn gevþetilmesi, artan küresel faizler ve politika belirsizliði nedeniyle artýyor
Fitch: Bu durum Türk bankacýlýk sektörü için görünümünü kötüleþtiriyor, bankacýlýk sistemine devlet müdahalesi olasýlýðýný artýrýyor
- Bankalarýn kredi profilleri hükümetin politika ajandasýndaki makroihtiyati düzenlemelere karþý hassaslar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Savcýnýn biri çýkmýs Ýmamoglunun kararýný bozulmasý için basvuruda bulunmus![]()
Yer Ýmleri