-

Originally Posted by
ayhan53
10 yıl üstü olupta 2. El alanlara yapmıyorlar. Bu tarihlerde sizin gibi yaptıranlarada sağlam rakam çıkarıyorlar yada fiyat vermiyorlar
Bende sorun yok,sadece fiatı 2'ye katlıyor,isterse yapmasınlar,bendeki herşey sigortalı evlerde dahil.
-
Erdoğan: Çalışan ve işveren malesef ortak bir rakam üzerinde anlaşamamıştır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan:
- Gönlümüz çalışan temsilcilerinin de bugün aramızda olmasını isterdi
- Açıklayacağımız rakam, ülkemizin genel ekonomik ve sosyal görünümüyle de uyumludur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Erdoğan: 2002 yılında 184 TL olan asgari ücret bizim dönemizde nominal olarak 30 kat, reel olarak %142 oranında arttı
-
Erdoğan: Enflasyon oranların hızla aşağıya düşüşüne şahitlik edeceğiz
-
Erdoğan: Enflasyonu yıl ortasında %30, yıl sonunda %20'lere indirmeyi hedefliyoruz
-
1 Ocak 2023 itibariyle asgari ücret 8500 TL oldu
-
An itibariyle 6000-7000 maaşla çalışan ve emekliler, asgari ücretli oldu, onlara da hayırlı olsun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri