MHK’den tarihi açýklama: Bundan sonra maç vermeyeceðiz
Süper Lig'in 16. haftasýna damga vuran iki pozisyonun VAR kayýtlarýnýn açýklanmasýnýn ardýndan Merkez Hakem Kurulu'ndan jet bir karar geldi.
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...cegiz-7544634/
MHK’den tarihi açýklama: Bundan sonra maç vermeyeceðiz
Süper Lig'in 16. haftasýna damga vuran iki pozisyonun VAR kayýtlarýnýn açýklanmasýnýn ardýndan Merkez Hakem Kurulu'ndan jet bir karar geldi.
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...cegiz-7544634/
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bende böyle bir düzenbazlýk görmedim.
Benim market enflasyonum aylýkda %7 yýllýkda %199
Arabalarda zamlanmýþ artý içki harçlar emlak artý motorlu taþýtlar vb uçuk.
süriyeli ve tarikat cemaatleri doyuramýyoruz yahu.
Tarým ve hayvancýlýk bitti.
Sýrada özel sektördeki diðer þirketler var.
ihracatý konuþ ithalatý görme
Bu gidiþle her þeyi ithal alacaðýz yada ülkeyi terk edeceðiz.Þöyle 60 milyon gitse ne rahat eder akp yahu.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Güney amerikada deðiþim rüzgarlarý esiyor,en son brezilya örneði,acaba bu rüzgar bizede uðrarmý ?
Türkiye Ýþ Bankasý, borsada iþlem gören baðý ortaklýklarýnýn hisselerinin piyasadan satýn alýnmasýna karar verildiðini bildirdi.#ANHYT, #ISFIN, #ISGYO, #ISMEN, #SISE, #TSKB, #ANSGR, #ISGSY, #ISYAT, #TSGYO paylarýnýn, alýmlarla ilgili ödenecek toplam tutarýn 3 milyar TL ile sýnýrlý olmasý kaydýyla þirket bazýnda bir sýnýrlama olmaksýzýn piyasadan satýn alýnmasý kararý söz konusu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sanki borsa sert bir düzeltme ýþýltýsýnda,zaten çoðu kaðýtlar satýcýlý![]()
TCDD, yüksek hýzlý tren biletlerinin fiyatlarýna yaklaþýk % 15 zam yaptý - bloomberght.com
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Nebati: "(Orta gelirliye konut) Asgari peþinat oraný yüzde 10 olarak belirlenirken, azami 15 sene vadeyle saðlanacak finansman da faiz/kar payý oraný yüzde 0,69'dan baþlayacak."
Yer Ýmleri