Bunu az çok tahmin ediyoruz da bunun sürdürülebilirliði nedir, sonsuza kadar böyle tutacak hali yoktur herhalde.
Portföydeki çok kýymetli varlýklarýn hisse fiyatýna da dahil olmasýný bekliyoruz hala.
Bunu az çok tahmin ediyoruz da bunun sürdürülebilirliði nedir, sonsuza kadar böyle tutacak hali yoktur herhalde.
Portföydeki çok kýymetli varlýklarýn hisse fiyatýna da dahil olmasýný bekliyoruz hala.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Cevap arayan soru;
2025 yýlý satýþ, kira, faiz vb reel kâr olacak mý? Yoksa satýþlarý fatura kesmeyip, 3. Çeyrek kira geliri (920m lira) iç edip zarar ettim mi diyecek. Yoksa tamam kâr payý vermiyorum size vereceðime vergi veririm mi diyecek. Hani þu yüzde 30 vergiyi en az yüzde 50 nakit temettü verirsen yüzde 10 ödeme hikayesini söylüyorum.
Temettü vereceðiz diye açýklamasý var ama bunlara güven olmaz tabiki... 2 milyar üzeri net kar beklentim var
SM-A546E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
nasip....
Sermaye tavanýnýn 5 milyara çýkarýlmasý ocak ayýnda onaylandý, belki de yine bir sermaye artýrýmý yapar, nakit vermeyi sevmezler.
Ne hisse çýkýyor ne de para veriyor, nereye kadar sürecek bakalým. 2 gün önce Ekgyo ile düþtü, bugün onlar %4 yukarýda bizimki %1 bile deðil, kimyasý bozuldu tahtanýn.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yalandan iþlemler, hergün satýþ tarafýna iþlem gördüðün yerin 1 lira üstüne 1 milyon lot, bazen 1,5 - 2 milyon lot satýþ yýðýyor. Zaten hisse günlük altý üstü 20 kademede geziniyor. Ýþ Yatýrým 14.90 kademesine 320k lot satýþ koydu 2dk içinde Teb Yatýrým süpürdü, tabi yersen. Emlak Konut yüzde 5 primini yaptý. Özsermayesi yüksek bu dahil 10 GYO'nun dd ortalamasý 0.69 bu 0.34'de, Emlak Konut 0.74 sözde bu kamu kaðýdý, siyasi kararla ne kârlýlýk kalýr, ve verimlilik ama Özak öyle mi? Üç sene önce aldýðý Küçükçekmece Hayat Flora ihale bedeli bile o zamanki rakamla 17 milyar, þimdi olmuþtur 40, þirketin piyasa deðeri 21.7 milyar, ortalama GYO deðerine gelmesi için yüzde yüz prim lazým, hadi biraz iskonto ver 25 olur, yüzde yetmiþ artmasý lazým. Savaþ çýksa, deprem olsa ve Mart ortasý ÝBB davasýnda borsa bir düþsün bu üç katý düþer. Geçmiþde böyle olmuþ, endeksle karþýlaþtýrmalý grafik bunu söylüyor.
Endeksin geldiði noktaya bakýnca eþlik edenler ve çýkmamak için direnenler diye ikiye ayýrmak lazým, ozkgy da kötüler arasýndaki yerini aldý, bunu da yazdýk bir yere.
Yer Ýmleri