Ýlk gün tavan bekliyordum, hüsran....
Ýlk gün tavan bekliyordum, hüsran....
%8 bile iyidir bu zamanda![]()
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Geçen yýl yaptýðý 4 milyar civarýndaki ciroyu bu yýlýn ilk 4 ayýnda yapmýþ. Gýda krizinin baþ gösterdiði bu dönemde önemli bir sýðýnak olabilir.
Katma deðeri yüksek ürünlerin üretilmeye baþlamasý ile þirketin daha iyi noktalara geleceði ve global anlamda ortaklýklar yapacaðýný düþünüyorum. Ayrýca halka açýklýk oranýnýn minimum seviyede olmasý %15'lik gibi gayet güzel. Aslýnda adamlarýn arzdan gelecek paraya pek teveccüh etmedikleri aþikar.
Bu ayýn sonunda Niðde yatýrýmýna baþlayacaklar.
Fabrikalarýnda enerji ihtiyacý için güneþ enerjisi kullanmalarý ve yeni yapýlacak fabrikada çatýlarda topraksýz tarým yapacak olmalarý ve ar-ge çalýþmalarý gayet güzel ayrýca hibrit tohum hakkýnda da çalýþmalar yapabilecek olmalarý hektaþ gibi þirketi deðerli kýlacaktýr...
Sektör güzel þirket güzel ortaklarýna hayýrlý olsun...
SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Hasan Gümüþ röportajýnda kendisi söylüyor... Ayrýca ekotürk ve a haber'deki röportajýnda da olabilir....
https://m.youtube.com/watch?v=Mmzkw7Yd0mwSM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
38. Ve 44. Dakikadan itibaren dinlerseniz... Ben öyle anladým.. ilk 4 ayda geçen yýlki rasyolarý yakaladýklarýný söylüyor... Zaten gýda enflasyonunu düþünürsek bu rakamlarýn gerçekleþmesinin olasý olacaðý aþikardýr...
SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri