balýcý kardeþ þirket sahýbý yalan söyluyorsa býlemeyýz..ancak ben bahse konu b.gundeme asla ýnanmam bunlarýn genelde aleyhte konuþtugu þirketler ucar gýder..pohpohladýklarý þirketlerde genelde mal yedýrýlýr..

patronun ýfadelerý ortada yalan konuþup konuþmadýðý býlançolarda ortaya çýkacaktýr..

haberde sýkýntýlý noktalar var..bakýnýz gýda þirketlerý 2021 ve 2022 de muazzam karlýlýða ulaþtý..uluunun ýlk çeyrek karýda bunu net býr þekýlde ortaya koyuyor..daha onceký býlançolarla þimdiki býlançolarý karþýlaþtýrmak doðru olmaz..

kaldýký %65 ýhracaat gelýrýmýz var dýyor patron ulkedeký dolar euro kuruda ortada ..ben yalan konuþacaklarýný tahmýn etmýyorum..

kaldýký ýký mýlyarlýk borç býrþey degýl,karþýlýðý zaten net 1 mýlyarlýk stoðumuz var dýyordu konuþmasýnda hasan bey.buna enflasyonuda katýn zaten ýçerdeký mal borca karþýlýk gelýr..

ayrýca yýne hasan bey ucuz fýnansman bulursak yýne borçlanýrýz dýyordu buda mantýklý ulkedeký enflasyonun yuzde yuze vardýðý býr ortamda yuzde 25/30 la borçlanmak bedeava para bulmak gýbý býrþeydýr..dovýz olarak borçlanmak sýkýntý oluþturabýlr..kaldýký þirketýn dovýz olarak getýrýsý gýderek artacaktýr þirket ýhracat agýrlýklý çalýþýyor malum..
batýk býr þirket gýbý kalkýp lanse etmek kesýnlýkle doðru deðil..acaba býr amacamý hýzmet edýyorlar dýye düþünmeden edemýyorum..

kafamýzdaký soru iþaretlerýný gýderecek olan ýlk çeyrek býlançosu olacaktýr..

gýda þuanda en degerlý stratejýk sektor..