ÖSYM Baþkaný Bayram Ali Ersoy: KPSS sýnavý iptal edildi, sýnav takvimi en kýsa sürede açýklanacak
ÖSYM Baþkaný Bayram Ali Ersoy: KPSS sýnavý iptal edildi, sýnav takvimi en kýsa sürede açýklanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ÖSYM : 6-7 Aðustos 2022 ve 14 Aðustos 2022'de yapýlacak KPSS oturumlarý ertelendi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yurt dýþý bi kýrýlým noktasýnýn kenarýnda, dün VÝOP topiðini ikaz ettim ne derece dikkate alýndý bilemem...
Þöyle
Tahvillere 'biri' çok sert basar ise piyasa tersine döner, ne biliyim bilanço daraltmayý bir süre erteledik denir, Suudlar multimilyar dolarlýk tahvil neyim almaya karar verir filan....Ama þimdilik bu olanlar bir tepkiydi, piyasalar tekrar yamulacak, tahviller fýþkýracak, reel tahviller hýzla pozitif artacak gibi gibi...
Hareket geceye kalýrsa, yarýn sabah bizde açýlýþ sýkýntýlý olur, belli olmaz belki süne süne Cuma akþamýna da baðlarlar..YTD
Ülkenin gerçek gündemi ekonomik kriz.!!!
Gerçek gündemi saptýrmak için yapýlanlar.!!
Perdeleme.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri