gözaltı pazarındaki hırsızlala uğraştık.30 dk. işlem görürlerdi..hey yavrum hey..her an tahtası kapanacak diye beklerdik..bu onlara göre pırlanta..yinede kağıt alırken patronun sıfatına da bakmak lazım tabi..
gözaltı pazarındaki hırsızlala uğraştık.30 dk. işlem görürlerdi..hey yavrum hey..her an tahtası kapanacak diye beklerdik..bu onlara göre pırlanta..yinede kağıt alırken patronun sıfatına da bakmak lazım tabi..
2.90-3 tl...dip bölgesiydi..oraya yükseliyor..suyun dibi 3 tl..SASA suyun içindeki kumun altında..
500 hisse arasında bu tür fiyatlamayı yapan 3-5 tane kağıt var..biri de bize denk geldi..
2008 krizi fiyatlamayı yapan 3-5 kağıttan birini aldık..
kağıt alırken bir kriteri daha öğrendim..Patronun sıfatına bakmayı
DİBE YÜKSELİYOR SASA..ne kadar komik bir laf..bozkurt dayucum suyun dibinde diyor ya..su değil kumun dibinde adi
400 dolar endexe kadar tahminim 2026 sonuna kadar Erdem satışları karları vs. arttıracaktır..herşey yolunda giderse yabancı ortağı da bu sürede açıklar .. herşey yolunda gitmesede gidiyor gibi yapacaktır..
400 dolar endexte al malını diyecem
Bak borsayı öğrenmeye başladın Karaduman dayucuğum
Önce kaliteli kaatları alırlar, onlar yeni zirve yapınca yada rekorunu tazeleyince diğer kaatlara gelirler eccük bi barnak bal çalmak için.
Soygun bu şekil
Sonra endekis düşmeye başlar, at hırsızları da en önden koşar, sanki çok yükselmiş gibi
Bu tip kaatları iyi analiz etmek gerekiyor
Hamdım Piştim Yandım
banka uzantılı kağıtlar favorim zaten dayucum..ama bu bunun batık fiyatlamsı yapmasını beklemezdim..
bu da şirketin değil Erdem in hüneri oldu..
10 liraydeyken borcuna karşılık satsaydın ya neden 2.38 i bekliyorsun..
bişeyler çeviriyor bu adam..hala inanmıyorum borcu olduğuna bu adamın..
bu adama bişeyler söylediler onu yapıyor
Yer İmleri