Tabi Bi ihtimal var yarýnki kapanýþ sistemin stoplosunun üstünde olursa sistem yanýlmýþ olur bu da Bi ayý tuzaðý olarak kabul edilir ama yinede tetikte olmakta fayda var tekrar aþaðý dönebilir kýsaca her þey mümkün herkes kendi bildiðini yapsýn
Tabi Bi ihtimal var yarýnki kapanýþ sistemin stoplosunun üstünde olursa sistem yanýlmýþ olur bu da Bi ayý tuzaðý olarak kabul edilir ama yinede tetikte olmakta fayda var tekrar aþaðý dönebilir kýsaca her þey mümkün herkes kendi bildiðini yapsýn
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Þöylede olmuþ olabilir satýþlarýn hepsi tacirler den gelmiþ tacirler den biri ufak ufak toplamýþtýr birde stoplos koymuþtur biri üç beþ satýnca son dakikalarda fiyatta tacirler ekinin stop seviyesine geldiyse otomatik satmýþtýr gibi gibi zaten elinde 50 000 olan herkes sanýrým devre kestirtebilir veya stoplarý patlattýrabilir bu hissede
Hiç uðraþtýrma yap Bi taban pt de Bi taban iþte ne kývranýp duruyorsun sanki banka alt tarafý alt pazarýn Bi hissesisin
Bide ordan alýyo nurdan satýyor olmadý ters çeviriyor Bi baþka yerden alýyo öbür taraftan satýyor 1 lot 1 lot boþ kademeleri dolduruyor bide kendi iþlem yapmasa günde 50 bin ila 80 bin arasý iþlem olacak kaðýda Bi tarafa sürekli her gün 200 bin lot yazýyor týrrik
Aha izleme listesinden de çýkardým
*MEPET-Mepet 2025 yýlý 9 aylýk konsolide net dönem zararý -94.067.056 TL (Önceki -160.403.626 TL)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1525343
Tam içimden þöyle geçiriyordum yeminle diyordum galip þirketi satýyorum diye Bi kap göndersene diyecektim ne gülerim ama diyecektim gelip buraya yazacaktým ama kap haberlerine bakarken bu haber düþtü evliya gibi adamým ben bu haberde gülerim sen merak etme adamýn biri geldi istasyon satým hisse alacam þöyle böyle yapacam dedi eminim onuda sen gönderdin ama baktýn yeterli etkiyi göstermedi Bi söylediði diðerini tutmayýnca galip iþ baþa düþtü demiþ satmýþ ha ha ha çok komik
Galip þirketi de satsana boþa gitmesin
Yer Ýmleri