Bakan Nebati : Kasým ayýnda enflasyon hýz keserek yüzde 84,39’a, yurtiçi üretici fiyat endeksi (YÝ-ÜFE) de yýllýk bazda yüzde 157,69’dan yüzde 136,02’ye gerilemiþtir.
Nebati : Daha önce de çeþitli mecralarda ifade ettiðimiz üzere, beklenmedik bir küresel geliþme olmadýkça enflasyonda zirveyi geride býrakarak düþüþ trendine girmiþ bulunuyoruz.
Nebati : Bu geliþmede, uluslararasý emtia fiyatlarýnýn nispeten sakin seyri ile küresel koþullardaki bazý iyileþmeler etkili olduðu gibi Kur Korumalý Mevduat ve devreye aldýðýmýz diðer pek çok önlemin Türk Liramýzda saðladýðý istikrarlý duruþ kuþkusuz etkili olmuþtur.
Nebati : Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn liderliðinde, Türkiye Yüzyýlý vizyonumuz çerçevesinde uyguladýðýmýz politikalarla, enflasyonla mücadeleyi kararlýlýkla sürdürürken, vatandaþlarýmýzýn alým güçlerini de korumaya devam edeceðiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Amerikan Dolarý - USD
AL18.77600 TL
SAT18.52970 TL
Avrupa Para Birimi - EUR
AL19.81430 TL
SAT19.55440 TL
Ýngiliz Sterlini - GBP
AL23.07010 TL
SAT22.76750 TL
Ýsviçre Frangý - CHF
AL20.08130 TL
SAT19.81790 TL
Bunlar iþbankasýna ait,sterlin 23 oldu,euro 20 olmak üzere ve gözden kaçýrýldý![]()
Seçimden sonra hatýrlatýn arkadaþlar da bu TÜÝK in ortasýna ortadan geçireceyim.
Eskiden Kendi kendime konuþuyordum. Artýk anlaþamýyoruz tartýþýyoruz boþanma aþamasýndayýz.
Yer Ýmleri