pýst 100 de 16.00 kadar gargara ondan sonra karar verirler saatlikler yukarý atmazsa aþaðý salýným beklerim kýsa vade ilk hedef 4710
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
4d
Celal Þengör, Düzce depremi ile ilgili Fatih Altaylý'ya verdiði röportajda Ýstanbul depreminin çok yaklaþtýðýný ifade etti.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
þaka gibi valla, bundan 10 sene once bu 3 harflýlere teþekkür konusmalarý, oduller fýlan verýlýyordu, ülkedeki kayýt dýsýyý azalttýklarý, enflasyonu baskýladýklarý , ýstýhdamý artýrdýklarý ve vergý odedýklerý ýcýn..
ki dogrusu da bu, bu fýrmalar sayesýnde ýnsanlar uzun sure ayný urunu daha dusuk ucrete aldýlar , tamamen serbest pýyasa ve ölçek ekonomýsýnýn sonucu olarak.
bugun geldýgýmýz noktada gunah kecýsý ýlan edýlýyorlar , ýnsanýn neresýyle gulmesý gerektýgýný yazmak ýstemýyorum.
yahu adamlar %4-5 kar ile çalýþýyor bakýn iddia ediyorum bu firmalara el koysunlar 2 senede hem fiyatlar tahmýn edemeyecegýnýz sekýlde yukselýr hem de bu firmalarý batýrýrlar kayyumlar.
Emmeoðlu tabana yakýn bir yerde yine devre kesti..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
sasasý olanýn tasasý olmaz. devre kesti.
Bu ikiliyi bist30 dan çýkartmak lazým, endekis düþüþ puanýný çok etkiliyor
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri