-
-4.99%’dan devre kesmeden aldılar endeksi ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Kandilli rasathanesi : saat 15:02’de Kahramanmaraş Mehmetbeyli merkezli 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
google dan bir şey alacağım için arama yaptırıyorum..çıkan sonuçlardan ALIŞVERİŞ kısmına geçince fiyatlar POUND olarak
görünüyor uzun zamandır..
nasıl düzelebilir,tl ye geçebilirim,bilgisi olan varmı ?
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
-
1014 olmuş ölü sayısı malesef
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
secbul
2824 bina X ortalama daire sayısı X ortalama aile nüfusu = göçük altında kalan nüfus sayısı.
Daire 5 nüfus 4 ise çarpan 20 oluyor. Sonuç 60.000
İnşallah olmaz ama 30.000 i geçme ihtimali var gibi. Hatayın durumu gerçekten çok kötü
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
decamercion
Dine inanmıyorum ancak bu söylentiler müslüman için net olarak şirk koşmaktır. ABD bu kadar güçlüyse neden istanbul değilde urfa maraş hatay da deprem yaptı?
Hakkaten insanları anlamıyorum, üstelik de kendimi komplo teorisyeni olarak görürken(amatör bazda canıım)
istanbul'da niye yapsın gider çin'de,rısya'da depreme sebep olur bu gücü varsa deli saçması bile değil..
-
Milli Eğitim Bakanı: Tüm Türkiye'de okullarımızı 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil ediyoruz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri