Bir de tamamlamaya çalýþanlara soyle onu[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de tamamlamaya çalýþanlara soyle onu[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünün en iyi iki bilançosu AKBNK ve ISMEN'di, ikisine de devre kestirdiler.
Ki ISMEN muhteþem bilanço getirdi bence.
Þu anda piyasa neyi fiyatlýyor bilmiyorum ama, iyi þirketler önünde sonunda ederine gelecek.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dr. Nuri Sevgen
VÝOP pay vadeliler ile spot ayný senetler arasýnda vadeye kalan güne göre oluþan fiyatlamanýn faiz karþýlýklarý aþaðýdaki tabloda görülüyor.
Bahse konu senetlerde spottan krediyle alanlarýn kredi maliyetleri - VÝOP faize bakýyorlardýr eminim ama ben yine de görevimi yapayým Bir önemli uyar daha:
Mart vadeli pay vadelilerden bazýlarýnýn fiyatlarý, þubat vadeli pay vadelilerinin altýnda iþlem görüyor.
Sebebi; temettü beklentileri...
Mart vadede pozisyon alacaksanýz hesabý iyice yapýn.
Uyarmasý benden...!
![]()
spot 5100 geçilmeden piyasaya bakmayý düþünmüyorum...
sadece 16,40 maliyetli spot akbanklar var...
onlarda dursun ekmek su istemiyor...
görüþürüz....
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Düzenli olarak her akþam yarýn fýþkýrtma bekliyorum diye yazan sonra da sabah düþüþ devam edince bilançolar güzel gelecek alacaklar, Margin Call hareketi, gibi ifadeler öne süren,,,
Çok büyük vebal aldýðýnýzýn farkýnda olun!
Allah kahretmesin sizi verdiklerinizi aldýnýz rahatmisiniz benim için hissenet bitmiþtir ve finans hayatý herseyi siilliyorum astalavista
Evet Kemal abi iyi prim yaptý bu iþten..kara olaný deðil, beyaz olan kemali kastediyorum...bofa robotu belki cehape lidir...spk filan hep bu iþlerin içinde zaten, en azýndan göz yumuyor...þimdiden çok maðdur oluþtu, böyle giderse 4500-5500 bandýnda sert hareketlerle milletin hem parayý bitirecek, hem de psikolojileri...kk uyarmýþtým diyecek.
borsaya yeni gelenler genelde cumhurcudur, yarýsý sýrf bu yüzden oy deðiþtirebilir.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri