Doðru salý günü birileri kurtarýldý, ancak deprem milattýr, Pazartesi 04.17 de deprem olmuþ, izleyen saat ve günlerdeki tüm iþlemlerin iptali en doðrusudur. Ha 10-15 gün sonunda alýnacak tedbirlerle tavan serileri mi gelir veya taban taban mý gideriz kimse itiraz edemez. Medyada ve sosyal medyada baský sürerse, muhalefet de bastýrýrsa iptal gelebilir. Yandaþ medyada tam sayfa iptal haberi yapýlmýþsa bence iptal olasýlýðý belirmiþ demektir.
Þuan insanlar çok duygusal haklý olarak ama duygusal kararlar söylemler hatalý olur objektifligi kaybetmemek lazým .
Benim gördüðüm devlette millette özellikle millet olarak can hiraç calisiyor uðraþýyor boþ yatan yok tabiki felaket büyük olunca aksaklýklar eksiklikler oluyor.
Çok komplocu olmamak lazým biraz sakin kalmakta fayda var boþ yere polemikler ile hicbirseyi halledemeyiz.
Biste iþlem iptali sanýrým cuma günü bayaðý palayla birlikte mali sirtlayan var birazda onlar körüklüyor gibi .
Hiç açýlmamasý gerekirken bir hata yaptilar yada yandas korudular ama yapýldý bu geri dönüþ daha sýkýntili.
Hiç düþmeyen borsa icad edilmedi depremde bile düþmeyen borsami icad edildi.
Olay þu...ptesi kapatma kararý vermeyen bist yönetimi hakkýnda görevi ihmalden dava acarsýn.Yonetmelik gereði zaten kapatmalýydý...
Bist yönetimi görevden alýnýr.. Iþte o zaman iptal tamamen meþru noktaya gelir..
Hatayý düzeltmek babýndan IPTAL olur.
Þu an bir haber duydum. Yök tüm yüksek öðretimi tatil etmiþ olabilir. (yaza kadar)
Teyid gerekiyor. Bana bilgi oðlumdan geldi.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri