Bu sene kurban kesen baya azalýr. Kurbaný geçtim mangal bile çoðu aileye lüks ötesi olacak bu gidiþle.
Bu sene kurban kesen baya azalýr. Kurbaný geçtim mangal bile çoðu aileye lüks ötesi olacak bu gidiþle.
Bu kýyaðýmý unutmayýnýz
Hiçbir þey yapmadan zengin eden borsa stratejisi
https://www.youtube.com/watch?v=gsY1QtZRlwY
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben kürtac yapan dayýnýn sokak ta yeni kürtacýný merak ediyorum yeni bir kürtac da acep ne der dayýmýz
Eskiden fitre zekat için beni çevremde çok arayan olurdu. Ýki üç senedir hiç arayan olmadý. Mevcut ekonomik kriz onlarý bile fitre zekata muhtaç kýldý. Hele hele kirada oturuyorsa geçinmek imkansýz hale geldi. Benim gibi düðün hazýrlýklarý yapanlar bunu çok daha iyi hissediyor. Üniversitede talebe okutanlar da bunu yaþýyordur. Sorumlu kim aþýrý tüketim. Ne alakasý var ki. Ülkenin ürettiði halka yetmiyor eðer ürettiðimiz fazla olmuþ olsaydý arz fazla tüketim az olacak fiyatlar düþecekti. Üretime dönük yatýrýmlar da olmayýnca üretim güdük kaldý.
Þuan ki yaþadýðýmýz durumu ekonomist Bilge yýlmaz iyi analiz etmiþ. Mevcut durumun sorumlusu olarak ezilen hakký sorumlu tutmuyor adam. Maaþlý kesimin gelirinin çok azaldýðýný fiyatlarýn çok artýðýný teþhis etmiþ. Bir çok alandaki teþhisi bence çok doðru. Hatta Babacan bile Bilge yýlmaz in yanýmda çok cahil kalýr. Babacani çok seven biri olarak Bilge yýlmazi daha donanýmlý daha bilgili gördüm.
Ekonomik gerçekler teþhis tedavi konusunda Bilge yýlmaz ve Sinan Ogani doðru buluyorum. Kýlýçdaroðlunun vaadleri ile ekonomik gerçekler ve gerçekleþmesi bunun vereceði tahribat bugünden daha kötü olabilir. Mevcut þartlarda. FED'in ve diðer ülkelerin faiz indirimine gitmediði sürece sýkýntý çok büyük olur.
Sinan Oganin bir teþhisi çok iyiydi. Adamýn arsasý evi onlarcasý kat prim yapmýþ ve bunu satmýþ. Bu adamdan vergi almýyoruz. 200 bine aldýðý ev arsa 4-5-10 milyon olmuþ ve müthiþ bir kazanç saðlamýþ. Bundan vergi almadan ülke düzlüðe çýkamaz.
Yer Ýmleri