Bu iþ Ýstanbul seçimlerine çok benzedi...
Bu iþ Ýstanbul seçimlerine çok benzedi...
Bi sandýk kaç kez yeniden sayýlabilir, bunun kýstasý var mý acep, ya da sonuçlarýn girilmesi ne kadar geciktirilebilir? Film kopmaz inþallah bi yerde...Bir tür gerilim stratejisi gibi geliyor bana...
Sayýn KK, her zamanki ortalama baþarýsýný gösterdi, neden bu kadar tepki...
Merak haným ve istifa eden iyi parti milletvekili Yavuz Aðýralioglu haklý çýktý. Burada bazý arkadaþlar da bu konuya deðindi ben kendi adýma yapýlan hataya burada itiraz etmek neticeyi deðiþtirmez diye sessiz kaldým. Evet Davutoðlu ve Babacan hataydý. Saadet geçmiþte tabaný olan bir parti. Yrp ve Sinan Ogan tepkileri gösteriyor. Bu sonuçlar bütün olanlara raðmen RTE nin o kadar kötü döneminde olmasýna raðmen basarýzlik. Neyse bomba RTE kucaðýnda kaldý. Kaybeden Kýlýçtaroðlu ve ülke oldu.
Öyle bir durum oldu ki "k.k. olmasýn baþka biri olsun k.k. asla alamaz" dendiginde ne antiataturkculugumuz ne akpartiliciligimiz kaldý. Þimdi kim akpartiye çalýþtý lütfen biri yazsýn k.k. mi akpartiye çalýþtý yoksa k.k. olmasýn kaybedilir diyenler mi akpartiye çalýþtý. Bakýn Muharrem Ýncenin seçime girmesi yada girmemesi bile önemsiz bir durumda adama neler neler yapýldý. Yada Meral Akþener için masadan ayrýlýnca neler neler denildi. Hele hele agiralioglunu hiç saymýyorum bile.
Yer Ýmleri