Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
17d
Reuters: Erdoðan’ýn seçim beyannamesinde ortodoks ekonomi politikalarýna dönüþ vaat edilecek. Yeni ekonomi kadrosunda Mehmet Þimþek de yer alacak.
vay be o zaman neden bu yanlýþlarý yaptýnýz ,
bu politika ile yeni zenginler yaratýldý , olan halka oldu.
O iþ bitti.GÜVEN KAYBOLDU.GÜVEN RUH GÝBÝDÝR,çýkýnca bir daha gelmez.
Cidden öyleyse neden bu acubei hilkat politikayý aylarca kullandýk...RUS savaþý bahane gösterilerek dönüþ yapýlabilirdi...
6 ay denildi.o zamanda olurdu...
HALKIMIZ AÐIR BEDEL ÖDEDÝ.
Her þeyi geçtim:ÝSTANBULUN TAKSÝ olayý neden çözülmez?.Halkýn %95 i mutabýktýr..Bir de KIÞ SAATÝ olayý..Hayýr bu 2 si en basit olandýr...Ama halka iþkence oldu.
O açýklama doðru ise durum çok daha vahim..Doðru politikalar bilindiði halde KASITLA yapýldýðýnýn itirafýdýr.
Hoþgeldin, gözümüz aradý seni.
Koç bu 2 aylýk sürede eðer aksiyon olacaksa baþ tahtalardan biri olacak.
Geçen hfta bankalara para giriþi ufaktan baþlamýþtý, þu olaylar olmasa bence þu an baþka þeyleri konuþuyor olabilirdik.
Banka-koç devam, asels hala duruyor. Genel kurulla alakalý haber düþmesi yakýndýr diye gün içi trade ama gün sonu taþýyarak devam.
Boþ kazançlar.
Koç aðýr kalýyor, ben olsam illa koçgillerden olucaksa cetonumu arçelik den yana kullanýrdým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ulan nasdaq ne mum diktin bugun minare minare. Bakin 12000 12200 den daha sonra 11800 den alin dedik. Su an bir ralli var burada. 12500 altina inmezse 12800 hedefte olur yarin.
Yer Ýmleri