Önceki gün borsa düþtü yüksek zarar ve teminat tamamlama çaðrýsý vardý, dün borsa arttý bu sefer daha fazla zarar ve teminat tamamlama çaðrýsý var.
Ýþin içinde bence hile var ya da vatandaþ deli dana gibi bir o taraf bir bu tarafa koþuyor.
Belki de içeriden birileri bilgi veriyor, birikme oldu süpürelim diye.
![]()
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Aristo’n abi dün yazdým ama iyi short açýldýðýný
Teminat tamamlama çaðrýsýnýn yüksek olmasý normal
Pala Abey affetmez paranýn kokusunu km öteden alýr
Þahsen bu teminat tamamlama olayý öðlen vaktinde daha yüksek rakama çýkar
Dik Açýyla 90 derece açýyla fiyat yükselecektir
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
En çok Tokatyýldýzý dayucuðuma üzülüyorum .
Þahsen poz yazmadý etmedi ama kendisinin dün shortta yakalandýðýný düþünüyor ve hissediyorum .
Hissenette " Para Nasýl Kaybedilir" eski bir baþlýk vardý, bu durum ayrýntýlý olarak anlatýlmýþtý, hemde daha önce Aracý kurum sahibi olan kiþiler tarafýndan, iþin özeti sizin yazdýðýnýz þekilde, çoðunluk ne tarafa yýðýlmýþsa tersine gidip kredili pozisyonlarý patlatýyorlarmýþ... uzun süredir benzer durum Viop ta var, bu yüzden piyasa saçma sapan gün içi hareketler yapýyor, ben bu nedenle günlük grafik yerine haftalýða daha çok güveniyorum o bir nebze daha saðlýklý diye düþünüyorum...
Bir arada MKK dan yatýrýmcýya ait bilgilerinin satýldýðýna dair söylentiler vardý...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Alttaki benimde kulaðýma geldi..
https://youtu.be/x1uV7vBT0Os herkese gelsin .he heeeyyy
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Son günlerde geçtiðimiz Ýki günlük med-cezirin boyu % 8 lik bir marj.
Bol zig/zaglý günler bu arenada iþlem yapanlar için mayýnlý tarlada araba sürmek misali yol alýnmalý.
Endekste düþüþler hisse bazlý hýzlý oluyor, yükseliþte ise sadece bist yükseliyor bazý hisseler de týk yok sebebi genele yayýlmýþ bir alým olmayýp, müdahale ile ancak bu kadar oluyor desek yanýlmýþ olurmuyuz ?
Yer Ýmleri