Bilemiyorum.
Face to Face olur.
Ýkinci tur öncesi oy deðiþtirme listesi assýnlar..
Zam ile olmaz..
Araba ev filan teklif etsinler..
Gençlere ayfon..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilemiyorum.
Face to Face olur.
Ýkinci tur öncesi oy deðiþtirme listesi assýnlar..
Zam ile olmaz..
Araba ev filan teklif etsinler..
Gençlere ayfon..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Memur zammýný öne alsýnlar
Emekli zamlarýnýda
bir halt olacaðý yok.
Kazanýnca zafer kaybedince hile. Þu milletin iradesine saygý duyun artýk. 20 senedir defalarca ayný seçim ayný sonuç. Muhalefet yine kaybetti. Bu muhalefet bu mantýkla asla kazanamaz. Aylar önce pozisyinunuzu reis kazanacak diye ayarlayýn dedim. 2. Tura kalmasi hiç onemli deðil. Sinan ogan ve onun seçmeni asla muhalif tarafta olmaz. Hatta kk ya sað taraftan kayan oylar bile bi miktar geri gelicek. Körler saðýrlar birbirini aðýrlar modundan çýkýn artýk. Gerçi cikmasanuzda fark etmiyor.
KK nýn geliþine sinyal veren kaðýtlar ki endeks de aðýrlýklarý oldukça fazla
endeksden o kaðýtlardan kuvvetle muhtemel sinyal alacaðýz ..sandýðýn nihayi sonucuyla ilgili
YSK verilerin %47 girdiðini söylüyor , iktidar sa her yerde itirazda bulunuyor sistemli bir psikolojik savaþ var 2 tarafta oylatýn baþýndan ayrýlmayýn diyor.
ekonomi politikasýndan iktidara, anayasanýn ilk 4 maddesinden de muhalefete çaktý.
Muhalefetin anayasanýn ilk 4 maddesi ile bir problemi mi vardý? Bilgim yoktu? Kim ne diyordu ilk 4 maddeye?
müzakereleri sert açtý bence, doðru da oldu bakanlýk vs pazarlýðýndan girmedi deðerler üzerinden girdi.
Yer Ýmleri