Artan

34,10 10 18:10
12,00 9.99 18:10
6.742,50 9.99 18:10
36,58 9.98 18:10
18,32 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

477,00 -10 18:10
7,92 -10 18:10
95,40 -10 18:10
31,90 -9.99 18:10
30,48 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.610.120.553,75 18:10
15.395.772.063,75 18:10
12.839.122.521,65 18:10
11.391.294.342,66 18:10
10.987.845.810,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8033 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop L

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yine buradan devamla açık yazayım 2. turda reis ezer geçer. Açık açık söyleyeyim kk verdim parti olarak da iyi ye verdim ama gördüğümü söylemezsem de dürüst olmamış olurum.
    Kesinlikle katılıyorum.. s.oğan, hdp destekli tarafa meyletmeyecektir de.. burada enteresan nokta şu; ekonomik kriz, devlet bahçeli faciası, büyük deprem, Muharrem’i n çekilmesi , 20 yıllık iktidar yıpranmasına karşın bu muhalefet daha hala bu işi ilk turda bitiremiyorsa, fazla da söylenecek bir şey yoktur..evet, geçmiş olsun Türkiye...
    ytd..

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum.. s.oğan, hdp destekli tarafa meyletmeyecektir de.. burada enteresan nokta şu; ekonomik kriz, devlet bahçeli faciası, büyük deprem, Muharrem’i n çekilmesi , 20 yıllık iktidar yıpranmasına karşın bu muhalefet daha hala bu işi ilk turda bitiremiyorsa, fazla da söylenecek bir şey yoktur..evet, geçmiş olsun Türkiye...
    S.ogan qz önce faiz sebep enflasyon sonuçtur gibi saçma ekonomik modellerden vazgeçecek
    Suriyelileri sınır dışı edecek
    Terörden uzak duracağını deklare edecek herkesle görüşürüm dedi.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    S.ogan qz önce faiz sebep enflasyon sonuçtur gibi saçma ekonomik modellerden vazgeçecek
    Suriyelileri sınır dışı edecek
    Terörden uzak duracağını deklare edecek herkesle görüşürüm dedi.
    Valla böyle olacağını bilsem ben de kendisine verirdim hiç değilse içim rahat ederdi. İnşallah hangi tarafı desteklerse isteklerini kabul ettirmekte muvaffak olur çünkü ben de birebir onun istediklerini sitiyorum.

Keşke 2. tura kendisi kalsaydı da sandığı kıra kıra verseydik Atatürkçü, milliyetçi bir adaya.

Kilicdaroglu çekilirse olabilir.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla böyle olacağını bilsem ben de kendisine verirdim hiç değilse içim rahat ederdi. İnşallah hangi tarafı desteklerse isteklerini kabul ettirmekte muvaffak olur çünkü ben de birebir onun istediklerini sitiyorum.

Keşke 2. tura kendisi kalsaydı da sandığı kıra kıra verseydik Atatürkçü, milliyetçi bir adaya.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.

Sinan Oğan yada Barış Atay chp başkanı olsa ilk turda çıkardı.

TV ye bakıyorum şu sonuçlara bakıp da bir tane muhalefet cephesinden öz eleştiri yok kesinlikle katılıyorum bu muhalefet milleti alternatifsiz bırakmak için Varolmuş gibi .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •