seçim öncesi kemal kazanacak diye yabancý takasý üzerinden pozisyon alýnan tahtalar- isctr, ykbnk, kchol- seçim sonrasý hemen kol kesme baðlamýnda en çok satýþ yediler ve ilk yukarý denemelerde kervana en son katýlacaktýr diye düþünüyorum..
pair trade olarak nasýl oynanabilir, mesela eregl long, thyao long + kchol short, isctr short gibi..
Ozan abi seçimi kk kazanýrsa fýþkýrttýracak tahtalar belli oldu, seçimi rte kazanýrsa fýþkýrttýracak tahtalar henüz belli deðil, bu hafta herkes tarafýný seçer die düþünüyorum
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Secim sonucu %95 bellidir artik....Bir belirsizlik yok...S.Ogan millet ittifakina destek bile verse cumhur ittifakinin kazanma sansi yine %70 uzerinde kalir.
Forumun hali yillardir her zamanki gibi.
Ne zaman endex bir bolgede dip olusturma hareketleri yapsa moratoryuma gidiyoruz...Batiyoruz....Turkiye cokuyor...sokak ve carsida halk yagmalamalara basliyacak.... Koc ve is grubu bile barabilir.
Dolar ve altina hucum edin. Saklamak icin Ev ve bahcenizfe zula yapin..
Hatta ulkede aclik ve kitlik ihtimaline karsi evinizde 6 ay yetecek kadar gida stoklayin diyen bile cikiyor.
bu bi soru deðil, çünkü seçimi zaten rte kazandý
ama önümüzdeki pazartesi formalite kesinleþtiðinde borsa tekrar aþaðý tepki vermeyecektir, çünkü spekülatif poz kapatýlmýþ olacak, belki bitmiþtir bile o arkadaþlarýn satýþlarý.. artýk bu saatten sonra iç dinamiklerle hareket edecektir, seçime kadar son 1 ay satýþla geçmiþ olduðu için, kredili pozlar kapatýlmýþ olduðu için, artýk tersi yönde hareket olacak.. borsa yükselecek
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Ben o tayfadan deðilim borsacýyým.
Gördüðümü söylemek zorundayým.
EÐER seçim sonrasi gevþek politikalar devam edecek ve para arzý artmaya devam edecek ise, dediðiniz tam olarak doðrudur roket formasyonu.
EÐER seçim sonrasý, þu an baþladýðý üzere bankalarýn kredi vermediði, 40+ faizlerin olduðu, MB'nin de ek sýkýlaþtýrmalarla yangýna ateþ döktüðü senaryo olacaksa ( ortodoks politikalar dedikleri bunlardý ) ÇOK DÝKKAT EDÝN DERÝM
ne olur ben bilmiyorum.
Ama grafik iyi durmuyor.
KOZAA harici pozlarýmý kapattým kenarýya geçtim izlemeye devam.
Yer Ýmleri