Ankara karadenize taþýnmýþ bu sene orada kalacak galiba. Bugünkü yaðýþlar maalesef sele neden olmuþtur. Tahmin ediyorum.
Ankara karadenize taþýnmýþ bu sene orada kalacak galiba. Bugünkü yaðýþlar maalesef sele neden olmuþtur. Tahmin ediyorum.
Bunlarý kimler yaptý, kimler yapýlmasýna izin verildi?
1990 larda mýydý Hangi ülkede tam hatýrlamýyorum. Bazen bir banka da mudilerinin vadeli hesaplarýný faizsiz çeksin diye kendi bankasý aleyhinde böyle söylentiler çýkarýrdý.
Dolar uçacak, aman TL de kalmayýn diye 2 yýldýr millete KKM ile 100 bin dolara SIFIR faizle 3 ay sonra tekrar 100 bin dolar olarak geri ödenmedi mi?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yurt dýþýnda yüzde 12 eurobond ile borçlanmak yerine içeride yastýk altýndaki dolarlarla KKM ve SIFIR FAÝZLE borçlanmak iyi iþ...
Bir de dolara geri dönmek için makas yaptýn mý tadýndan yenmez...
Tek sakýncasý millet uyanýnca fena olabilir.
Ancak Nebatiye güveniyorum. Ezan susmaz, bayrak inmez demiþti en son.
https://tr.tradingview.com/symbols/USDTRY/
6 aylýkta son haftaya bakýn...
Abovvv olmuþ.
Bddk söylentiyi yayanlara iþlem yapmýyorsa,
hiçbir anlamý yok..
Memento mori
Geçenlerde bir haber vardý. MB na normalde 1 TIR kaðýt gelirken 2-3 TIR a çýkmýþ diye..
Temmuz daki en düþük memur zammýndan sonra 5-6 ya çýkabilir mi?
Þu yeni banknotlar bir an çýksýn.
Yakýným 50 bin dolar bozduracaktý, döviz bürosu bazen 200 lük olmuyor, valiz getir demiþ. Ýyi de o valizle bürodan çýktýðýnda ne olacak? Akbabalar...
Bir de ne olur 500 lük, 1000 lik banknot larý büyük yapmasýndan. Cüzdana sýðmýyor.
Bankacýlýk kaynaklarý bugün TCMB ile bankalarýn genel müdür yardýmcýlarýnýn bir araya geleceðini, toplantýda genel deðerlendirme yapýlmasýný beklediklerini söyledi-Haber Global
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýroni gerçek ortaya karýþýk aslýnda dediklerim.
Yani reyizin memleketin varlýklarýný satarak maaþlarý ödediði gibi bir gerçek var. Bu yöntemden vaz geçilecek deðil.
Vatandaþ da bunu onayladýðýný sandýkta belli etti. Etmedi mi?
Daha önce baþka bir twitte bahsedilmiþti. Bilmemkim amca evini mültecilere kiraya veriyor, sayesinde para kazanýyor, bu yüzden mültecilerin gitmesini istemez diye. Ayný þekilde mültecileri ucuz iþ gücü olarak kullanan iþverenler de mültecilerin gitmesini istemiyor.
Bunlar ironi deðil, gerçek.
Çoðunluk da mültecilerin gönderilmesini onaylamadý sandýkta.
Ne olacak baþka? Ümit reyizin dediklerinin hepsi bir bir gerçekleþecek sonuç olarak. Ne demiþ Botaþ ile THY sýrada... bunlar özelleþtirilen ilk devlet kurumlarý deðil.
Koskoca Tekel'i, TT'yi 3 kuruþa vermediler mi? Kalan varlýklarý satmalarýna kim engel olacak?
Onlar da bitince limanlar var, köprüler, ormanlar, göller hepsi sýrada merak etmeyin
Ýster ironi olarak ister gerçek olarak anlayýn. Reyiz bu iþi halledecek.
O kadar.
Yer Ýmleri