-

Originally Posted by
Economics
Bu raundu dolarcılar kazandı. Aq böyle borsanın.
Her çiçekten bal almak lazım, sade dolar sade borsa olmaz.
-
Ben de LibreOffice'çiyim. Henüz keşke bu da olsaydı dediğim bir şey olmadı. Excelde yaptığım herşeyi yapıyor kerata.
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Ben de LibreOffice'çiyim. Henüz keşke bu da olsaydı dediğim bir şey olmadı. Excelde yaptığım herşeyi yapıyor kerata.
Bir tane keşke olsaydı dediğim bir şey var. Hisse bazında güncel veri çağırımı yapan fonksiyon yok. Excel'de var öyle bir olasılık.
Herhangi bir finans sitesinin hisse detay verilerini getirebiliyorsunuz ama çok verimli değil. OpenOffice olarak çalışırken birinin yazdığı bir fonksiyon vardı.
-

Originally Posted by
metin68
Konya yolunda bişey var zaten bakalim kim patlatcak
-
-

Originally Posted by
ayhan53
şimşek gelecek dertler bitecek
.
kovulmadımıydı ? demekki içlerinde bir moka yaramayan çokki zatın dötü sıkıstıkı ona sarılıyor,çok zor süreç ben olsam kabul etmem varsınlar hep sapa otursunlar
-

Originally Posted by
refaba
kovulmadımıydı ? demekki içlerinde bir moka yaramayan çokki zatın dötü sıkıstıkı ona sarılıyor,çok zor süreç ben olsam kabul etmem varsınlar hep sapa otursunlar
Kavulmak kelimesi o olay için çok yetersiz bir kelime....İçi daha dolu kelimeler var
-

Originally Posted by
heval
Kavulmak kelimesi o olay için çok yetersiz bir kelime....İçi daha dolu kelimeler var

Neymiş öğrenmekte fayda var,adam yaranmak için ingiliz karısını bile boşamıştı,ama yaranamadı,çünkü zat devamlı faiz sebep ben ekonomistim diyordu
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri