ben çözümümü daha önce yazmýþtým, topluma ve yaþama verdiðin katkýnýn bir katsayýsý olacak ve seçimde çarpan olarak sandýða doðrudan yansýyacak. ödediðin gelir vergisinin bir çarpaný olacak, okuduðun okulun ve yüksek okulsa dünya sýralamasýndaki yerinin çarpaný olacak. yoksa hükümet her yandaþýný üniversite mezunu yapar. daha bir çok kriter ekleyip bunlarý deðiþtirilemez ve üstünde fazla hilekarlýk yapýlmaz þekilde düzenledin mi bazýlarý demokratik bulmasa da daha adil olabilir. ali koçun oyu bölgesinde 500 olarak sayýlacaksa, lise mezunu bir devlet memurunun 5 sayýlacak mesela tabii tamamen elektronik sisteme geçilmeli ki kimin nereye oy kullandýðý belli olmasýn..
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
giremiyorum ne zamandýr ..geçmiþe dönük okuyordum msj ý gördüm ..bir an kendimi gördüm..benim de annem yatalak...biz iki kardeþiz allahtan bizde ben iliglenemem sorunu yok...hem alzhiemer hem yatalak annem..kendi evinde kalýyor.. gece ayrý gündüz ayrý bakýcýsý var..iki kardeþ ilgileniyoruz ..ama bize 25-30 bin tl ye maloluyor ..bizim þansýmýz biz birde iki kardeþ ortak ayný iþi yapýyoruz..o yüzden ben bakamam kavgasý yok bizde..ama bakýcýlarýn kaprisleri..birbirleri ile olan çekiþmeleri vs ..iþlerin stresi ve yogunlugu derken.. geçen hafta 2. kez kalp krizi geçirdim ..anjyo oldum ..bir stand taktýlar.. dr diyor stres olma..gelde olma ...anneme vasi çýkartmamýz lazým..saglýk raporu çýkartacagýz...hastaneye gittik her doktor içinayrý randevu gerekiyor..dr a diyorsun yaa bak hasta yatalak...her seferinde bu kadýný hastaneye getirmesi çok zor ve eziyetli hastaya da eziyet.. bir imza atýver ..iki tanesi ok verdi ..diger 3 dr yok randevusuz bakmýyoruz diyor...neyse parça parça halletik sayýlýr.. pazartesi göz için randevu aldýk.. ama kardiyoloji..randevu býlamýyoruz..dr a ögle arasýnda yine rica edecegiz ama gecen 3 denememizde adam red etti .aslýnda kardiyoloji ile iþimiz yoktu.. ama dahiliyeci kardiyolojie görsün dedi diye oraya not yazdý ..göstermek zorundaymýþýz þimdi...valla býktým artýk.. bir yandan ben iþ yapamaz oldu...bu sefer de hem annemin hemde dükkanýn bütün iþleri abimin üzerine biniyor.. bu sefer de ona bir þey olacak ...
Þimþek: (Bankacýlarla toplantý) Bu istiþari bir toplantý, Türkiye ekonomisini ve bankacýlýk sektörünü konuþtuk-MATRÝKS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir aya yakýn zaman geçti seçimden ekonomi bakaný belli MB baþkaný belli sorunlar belli ve hiç bir adým daha atýlmadý. Böyle olunca aklýma RTE ile faiz kur kkm pazarlýðý geliyor. Ýlk faiz toplantýsýnda faizin %20 üst sýnýr ve kkm nin sonlanacaðini o gün kurda bir miktar devalüe olacaðýný düþünüyorum. faiz %20 üstü olmaz, kur 25-30 bandýnda olur gibi.
Yer Ýmleri