Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Vay beaaa....oleeyyyy
Bu sabah yurt dýþý telefon imei kaydý durumuna baktým
Devlet baba bize kitledi 20 K demiþtim , ama sorunlu sistemden dolayý ödemesi yapýlmýþ (6,091 TL) kayýtlarý aktif hale getirmiþ
Bu þekilde yarým kalan imei kaydý olanlar e-devlet üzerinden kontrol edebilirler..
distance
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiyede insanlarýn haklarýný gaspeden Tuik in kapýsýna dayanan bir tane muhalefet partisi yada partiden bir kiþi gördünüzmü yoook siz gerçek haber veren televizyon kanallarýna ceza yaðdýran Rtük ün kapýsýna dayanan bir muhalefet partisi yda partiden bir kiþi gördünüzmü yooook vatandaþ en azýndan yapacak bir muhalefet partisi arýyor ne yazýkký öyle bir þey görmedik Türkiyenin bu günkü þartlarýnda kapýya dayanan bir muhalefet partisi arýyor bu anayasal bir haktýr Rütük baþkanýnýn ismine bakýn arap ismini vermiþler siz hiç merak ettinizmi Türkiyedeki ezici çoðunluðunun ismi neden arap isimleri Türkler bir millet deðilmi neden bunlarýn isimleri yok Türklerin gizlenen gerçek tarihini biliyoruz Türkiyede ne kadar özTürk olduðunuda biliyoruz Türkiyede Türkiyeden haberi olan gerçek bir muhalefet partisi olsa yeterdi þu anda muhalet lideri olabilecek bir kiþi göremiyorum gazi mustafa kemal ATATÜRK ün ruhunu taþýyan bir lider göremiyorum dünün belediye baþkanýndan lider olmaz göktürklerden oðuzlardan bir lider olmalý
Yer Ýmleri