Erdoðan artýk resmen 13. Cumhurbaþkaný: Kabine Çankaya Köþkü’nde açýklanacak
Erdoðan, Meclis'te yemin ederek, mazbatasýný geçici baþkan Bahçeli'den aldý. Muhalafet partilerinin milletvekilleri Erdoðan için ayaða kalkmadý. Tören için Meclis balkonlarýnda Erdoðan ailesi hazýr bulundu. Tek eksik eski Hazine Bakaný Berat Albayrak'tý. Aziz Sancar da yemin törenini izlemek için Meclis'teydi. Törende kabineden tek eksik Nurettin Nebati oldu. Yeni kabine bu akþam Çankaya Köþkü'nde açýklanacak
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
13 rakamý olmamýþ.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bedava tavuk köfte ekmek yemek için saatlerce bekleyecek kadar vakti kýymetsiz ve bu durumu düzeltmeye çalýþmayan bir toplumun milliyetçiliði yapýlmaz.
78 ülkenin devlet,baþkanlarý,baþbakanlar,hükümet temsilcileri gelmiþ...gönül coðrafyamýz sevinç içinde.Mecliste yemin töreninde bazýlarý ayaða kalkmadý...söylenecek elbette çok þey var,ama ben tek þey söyleyeceðim:TÜRK MÝLLETÝ BÖYLE BÝR EZÝKLÝÐE ASLA BU ÜLKENÝN YÖNETÝMÝNÝ TESLÝM ETMEZ.Ýsterse 100 yýl geçsin.
Beyler Telekom ile ilgili bir þeyler dolaþýyor var mý kulaðý kesiklerden ?
Bim de satýlýða çýkmýþ bu arada gelen dedikodulara göre
Türkler Kemalizmi terk edip ýlýmlý Ýslamý benimsemeli. Ilýmlý Ýslam, Kemalizmi silmeye yönelik bir karþý devrimdir.
Bu devrimin karþýsýndaki tek güç, Türk Ordusu ile ulusalcý aydýnlardýr ve tasfiye edilmeleri gerekir.
Graham Fuller | CIA Ankara Ýstasyon Eski Þefi
Yer Ýmleri