*Cumhurbaþkaný Erdoðan: Ýþçi ve iþveren taraflarý baþta olmak üzere uzlaþý kültürü içinde asgari ücretin belirlenmesinde emeði geçen tüm paydaþlara milletim adýna teþekkür ediyorum -AA
*Cumhurbaþkaný Erdoðan: Ýþçi ve iþveren taraflarý baþta olmak üzere uzlaþý kültürü içinde asgari ücretin belirlenmesinde emeði geçen tüm paydaþlara milletim adýna teþekkür ediyorum -AA
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Ýþte kazýn ayaðý öyle deðil.
Ben þahsen devletin böyle bir sistem kurmasýna karþýyým. Memuru idi iþçisi idi hep partili olur. Zarar eder.
Özel sektör yapmalý. Ama bu olursa yerleþim elmak maliyeti ile baþlýyor. Ucuz yer bulursanýz da bu kez kaç yýlda amorti edecek bu çýkar karþýnýza.
Türkiye mesut Yýlmaz Ecevit zamaný kwh baþýna abd 3 cent nükleer de önerdi kabul etmedik. O gün onu etse idik durum bambaþka olurdu. Gerçi o günlerde 6 7 ay içinde acil çözülmesi gereken elektrik açýðý vardý. Dogalgaz elektrik üretim lobisi yýlmaz ile bunu baþardý.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Þu an en güzel çare evlerin çatýsýna döþemek olur. Ama o konuda da anti lobi ile bu bayaðý engelleniyor. Özellikle fazlasýný satmak konusunda. Ben 3 veya 4 sene içinde kendi tüketimimi buradan saðlamayý planlýyorum.(aküsüz)
Fazla gelirse btc madenciliði atacaðým. Devlet sat fatura kota ývýr zývýr ile uðraþamam. Ýnternet de starlink yapacaðým.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri