Originally Posted by *Bozkurt Lönkcülerin yanýna geçtim dayucuðum Hangi deniz desin
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Originally Posted by þahit hayallerim vardý üjj yüzlü rakamlarlan raks edecedik, þimdi devreleri yanmasýn diye dua ediyoz. asdasds. Çok pis cakacaklar gibi
Originally Posted by iþçi74 Çok pis cakacaklar gibi gapi vardý. bide obo gibi biþi yaptý. amma öyle beleþe yedirmezler, bilançoya kadar burdayýz.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
yok satýlýyormuþ araplar almýþmýþ turkcelll i... malý böyle geçirdiler...
Originally Posted by iþçi74 Çok pis cakacaklar gibi Þahit abi altýna zýcar napýyon ya, büüüle þeyler denir mi
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by çýtak taciz etme... aþþaya kadar seni üperler demiþtim deðil mi ? (biriside... üste tecavüz ederler dediydi ) 733700 lönkledim ama orta bolingerede tecavüz ediyor hayvan 733850 den kapatabilirsem flatleyimde... tekrar bi hesap yapayým bugün 3. sýçrayýþým yine yýrttýk PALA'nýn giyotininden 725700 ilaveler ile 730500 maliyet... 731300 flat
Derin bir düzeltme için Kuþ'u saðlam vurmasý lazým. O da zor görünüyor.
Originally Posted by çýtak bugün 3. sýçrayýþým yine yýrttýk PALA'nýn giyotininden 725700 ilaveler ile 730500 maliyet... 731300 flat Yaaa millet ne güzel vurup döndürüyor biz gözüne ýþýk tutulmuþ tavþan gibi kala kaliyoruz.😭
Forum Rules
Yer Ýmleri