TRADE ÝÞLEMLERÝ ONLÝNE söylesek ne olacak ki?Bence anlamsýz..önemli olan 3-5 haftalýk yorum-yön tayini yapmaktýr...
Önemli olan mevsimiifade etmektir..short-long mevsimi/trenti...
5200 den beri 7.000 hedef diyordum...hepsi mesajlarda var..7200 den sonra ASLA LONG AÇMAM...GÝDERSE YOLU AÇIK OLSUN..zararý yer, otururum..
6800-7200 arasý bence stoplu BEKLEMELÝK SHORT bölgesidir..ya 300 puan zarar ya da 1500/2000 puan kar...
Bu tarzda bir ifadeyi-poz. ocak baþýnda aldým ve 1200-1400 puan arasý aldým..bunu arkadaþlar bilir..
ya nasip dedik...bakalýmmmmmmmmmmmmmm
not, bence bu iktidar oldukça 3.00 dolar üzeri çok zor...NACÝ varken ve güven yýkýlmamýþken 2.25 dolar zirve oldu...3.00 dolar rallisi MUHALEFET GELECEK rallisiydi..
Düþüncelerimi koþulsuz ifade ediyorum..yani yön-trent düþüncem belli ve net..ama elbette stoploss var..7200 üzeridir...
Sonra bir dallama gelir..''her cuma long olan zengin olur'',der..adamýn viobdan anladýðý bu..ve bunlarla polemik yaþarsýn.Kamuya açýk forumun önlenemez sýkýntýsý bu.
ben geçen longken 762 ..20 bin point kazançtayken ..kazandým diye bilirdim ..demedim ..çünkü yapmadým
bugün de yaklaþýk o kadar kazançtayken þorttan gelip diyebilirdim ...ama demedim ..
NEDEN? çünkü yapmadýðýmý yazarsam olmaz ..
Ki ,bu alemde pozisyonunu net yazan tek kiþiyim
Hadi sizleri kandýrdým ..hadi kendimi kandýrdým ..ee ,Yukardakini nasýl kandýrayým ?
Hayat hoþ gerisi boþ
180 lik SAT ta
120 lik SAT ta
küçük periyotlar haliyle zaten SAT ta
bunnar varken LONG vurmak yazý turadan baþka nedir ?
trend direnci (27 günlük ) 738000' e teptin
geçtin 55 günlüðe sürdün 745500
üstünü ne varda alýyosun
https://www.youtube.com/watch?v=7SZQe1ljS4c (dk:8:00)
be ayvan
tek açýklamasý ; TEKNÝK ANALÝZ
bir önceki mesajýmda attýðým grafiklerdeki ikili tepeler...
Son düzenleme : çýtak; 26-07-2023 saat: 19:06.
Yer Ýmleri