Abka SP500 de düþüþ geliyordu, Mayýs'ta? Hadi Haziran'da olsun o da olmadý?
Lan Temmuz bitti SP500 endeksi zirveden zirveye koþtu, ne oldu býdý býdý yapýyordun...
Abka SP500 de düþüþ geliyordu, Mayýs'ta? Hadi Haziran'da olsun o da olmadý?
Lan Temmuz bitti SP500 endeksi zirveden zirveye koþtu, ne oldu býdý býdý yapýyordun...
Owlum sen yine ne ara þort açtýn,akýllanmaz ayudaa ben saa biþii demiycem.bi hafta önce uyardým, ondan sonra caho laf sokuyo diye adam yerine koyma, suçu at cahoya
Cahocuum hakkýndan gelür senin. 100 iþlemden 9 a düþtü baþarý oranýn asdasss
Þaka yaw þaka,sen benim nazarýmda yine en kral vobcusun,(her ne kadar artýk ihtiyarlasanda 58 liklere taþ çýkartýrsýn, derrrrmiþim.) real time online olarak önceki kazandýklarýna say
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Artýk bir cümle deðil...tek kelime ile cevap veriyorum...hoþtttttttttt
son 2 yýlda sp500 ile ilgili tüm yorumlarým tuttu..O zaman bir þey dedin mi?
5 kere isabet ettir ama birisinde sadece zamandan kaybet, laf çak.
Dostlara: sp500 de ben asla hisse almam.OLMASI GEREKEN OLACAK ama zamaný bilmek mümkün deðil.
Ekonomik gerekliliklerle piyasa bir süre ayrý takýlabilir ama eninde sonunda ekonomik temeller doðru çýkar...Bu sp500 de geçerlidir.
spde 7 tane hisse ile momentumla iþ buraya geldi..Sarhoþluk devam da edebilir..Bu olay 2008 krizinden öncede oldu.Yani ekonomiye ters bir ralli...SONU BENZEMESÝN...
TRAFÝÐE ÇIKAN TRAFÝK KAZASI YAPABÝLÝR(EN MÜKEMMEL SÜRÜCÜ OLSA DA)..AMA TRAFÝÐE ÇIKMAYAN KAZA YAPMAZ...
Yorum yapan hata yapar ama orta vadeli analiz yapmayan asla yanýlmaz.
Bizim borsada þort diye milleti yanlýþ yönledirirken argüman olarak SP500 1 AY ÝÇINDE ÇÖKECEK VA DÝYORDUN... SP500 Hikaye, maksat milleti BIST in düþeceðine inandýrmak![]()
Hoþtttt...
Sokakta ki herhangi bir adam dahi senden daha mantýklý yorumlar yapar finans dünyasý hakkýnda...
Hissenet in reklamsýz versiyonu olsa(sadece Zinedrimed hoca gibilerin yorumlarýný görebildiðimiz) parasý neyse verir geçerdim valla![]()
Froto bilanço kritik.
Eðer beklenti veya beklentinin az üstü dahi gelse düzeltme gelebilir.
Akþam kapanýþa biraz kýsa açtým. Endeks içinde aðýrlýðý müthiþ ve orayý da etkileyebilir.
Otomotivlerin biraz dinlenmesi gerekebilir ama yabancý alýþý her þeyi deðiþtiriyor.
Elimde iyi ortalamalý biraz da short var , normalde ciddi miktara kadar çýkarým ama biraz izleyerek gitmeyi tercih edeceðim.
Akýntýya karþý yüzmeye çalýþýyor olabilirim.
Ýyi akþamlar.
Bu arada 600 a Pegasus mu olur?
Oldu hem de çok güzel oldu.
Tarihin en büyük shortçu çöplüðü olan Pegasus görevini yine baþarýyla yaptý, týpký pandemi öncesi 30-190 hareketinde olduðu gibi.
Yer Ýmleri