Eskiden onlar saat 19 dan sonra indirimli satýþ yaparlardý. Yarý fiyatýna olurdu sanýrým. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden onlar saat 19 dan sonra indirimli satýþ yaparlardý. Yarý fiyatýna olurdu sanýrým. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Müzmin bir secbul fanýyýz. Yerim, içerim, saplarým. Ey yatýrýmcý nâdâný terk etmeden yaraný arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayýn lütfen. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.
Rusya, KKTC'yi kýnamayý amaçlayan BMGK tasarýsýný veto etti
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Millet tahminim þu an sahibinden de ev fiyatlarýný yukarý revize etmeye baþlamýþtýr..
Bir konut kredi kampanyasý da gelecek deniyor..
Kkm den çýkacak para gene betona doðru sanki..
Belki de eþzamanlý bir hamle oldu..
Tesadüf...
Satýlamayan ve orta gelirden buyuk bir kesimin alamadýðý ev fiyatlarý yukarý revize olsa ne olur olmasa ne olur? Çoðu tabela rakamlarý..
Maaþla geçinen biri örneðin 2 milyonluk bir konut kredi faizini ödeyebilecek hangi maaþý kazanmalý ki ödeyebilsin.. Bunu hesaplayan oldu mu?
KKM den çýkan para sahipleri asla konuta yönelmez bence.(çok parasý olanlar hariç tabi onlar da yapacaðýný yapmýþtýr.)
Paranýn Gücü: Rothschild Ailesi .!!!!
Bana bir ülkenin para kontrolünü verin, kanunlarý kimin koyduðu umurumda bile olmaz.!!!!
MAYER AMSCHEL ROTHSCHÝLD
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kkm ciler örtülü faiz altýnda muhafazakar yatýrýmcý.
Faize gitmez.
10 tane evi varsa 11 alýr.
Tren yolculuðu yaptým kafsm þiþti.
Adamlar o evi o arsayý þurdsn aldým
Þurdan kaptým þurdan kaçýrdým.
Sýradan insanlar daha iþini biliyor.
Akýllýlar daha statik.
Geçen yýl ev kiralarý ev fiyatlarýna göre ucuz kaldýydý. Sonra bir depremle kiralar füze.
Krediyi kiracýlar ödedi.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri