THY dikkat.....
THY dikkat.....
Burada bir günde -120.000 tl zarar da gösterildi...AMA VÝOB GÝBÝ bir yerde kimse kimseden anýnda yaz deme hakký yok...Kademelerin boþ olduðu yerde bunu kimse yapmaz..ha 3-5 kontrata oynuyorsa o baþka.Ama 60-80 kontrat demek 6 mil. poz. demek.
Bu kadar kontrat poz. alýpta gerçek zamanlý yazan varsa bir tane gösterin...Ama millet eðlencesine 3-5 kontratý yazabilir.
Ha bazen neden gösterilir.BURADA GAZOZ KAPAÐI YOK..ADAM 2 kontrat için 50 kere algý yapar..buradan short-long diye..
SAKÝN OL ÞAMPÝYON ..bak çok daha iþlem yapýp sessizce iþlem yapan var,diye..
Analizi yakýn zaman içinde yaparsan analiz olur mesala senin 130-140 dolar beklentin vardý bir gün olsa tutturdum diyeceksin
yazdýklarýný iyi oku bence kendinle çeliþmiþ olmuyormusun abka ,dolar bazlý þu kadar gidecek tahta diye yazýyorsun kaç tur sana soruyorlar burada desene arkadaþlara ben safmýyým tahtayý size söyleyecek kadar , onlarda sormasýn ama hep yapýlýyor burada .
mesala yukarda yazmýþýn görüþünü onu neden yazdýðýnýda biliyorum ama bugun 7430 pýst 100 kapanýþýna odaklandýðým için sonra görüþürüz.![]()
7400 kýrýlmasýna nasýl karar vereceðiz...kaç gün saat beklememmiz lazým...?
Haydi 2 saat bekledik diyelim ve o arada 7.100 oldu...oradan short açtýk.ve derken 3. saat 7500 kapattý..girdi mi 400 puan(viob)
O zaman ne yapacaðýz?
Shortlarý kapatýp long mu açalým?
Ciddiyim bunun çözümü nedir?
17 yýldýr viobda bu sorunun cevabýný arýyorum.
Bist30 u 10 bin almasini 8180 e cikarmasini bekliyorum. Hadi len
sana 10000 kere yazdým ama anlamak istemiyorsun...ben 1.30 dolar beklerim demedim..onu koþula baðladým..bak ayný muhabbeti yine yaptýn yine ayný cevabý veriyorum(10 agustos mesajýn)..
Sende unutkanlýk var..Ayný soruyu soruyorsun ben de ayný cevabý veriyorum..
Ama o 10x gidecek hisse iþi bizim arkadaþlarla muhabbetimiz-esprimizdir..o iþ iþin geyiði..ben 3x dedim baþkasý 7x dedi derken 100 x oldu..espri,espri,geyik...Arada bir elbette güzel hisseler paylaþýyorum.NETAS,ARDYZ,CARFSA VS..O BAÞKA...
![]()
Yer Ýmleri