“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ayen Enerji ile Arnavutluk'ta yerleþik Fusha Shyk ortak giriþimine
Arnavutluk'taki HES-Kalivaç ihalesi için sözleþme görüþmelerine baþlamak
üzere 'Sözleþmeye Davet' yazýsý gönderildi.
Çevresel Etki Deðerlendirmesi Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün
internet sitesinde konu ile ilgili yapýlan açýklamada þu bilgiler
verildi:
"Arnavutluk Cumhuriyeti Enerji ve Endüstri Bakanlýðý tarafýndan
ihaleye çýkarýlan, Yap-Ýþlet-Devret Modeli ile yapýlacak olan, 111 MW
kurulu gücünde, yýllýk 366.6 Milyon kWh Elektrik Enerjisi Üretim
kapasiteli 35 yýl süreli " HES-KALÝVAÇ Hidroelektrik Santrali iþi"nin
serbest ve rekabetli ihale sürecinde AYEN ENERJÝ A.Þ. ve Arnavutluk'ta
yerleþik FUSHA Shpk Ortak Giriþimi ilk sýrada yer almýþtýr.
Bu ihale ile ilgili deðerlendirme süreci bitmiþ olup, ilgili
bakanlýk tarafýndan Ortak Giriþim'e sözleþme görüþmelerine baþlanmak
üzere " Sözleþmeye Davet " yazýsý gönderilmiþtir."
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/638012
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
yabancý ortaklýk gelirse bu hisse uçar ama çaðrý yaparsa ne olur bilemem. a.y.d.
þu ihale kazanma olayý baþka hisselerde olsa tavan tavan giderdi. bizimkisi olumlu geliþmeleri hiç etmekte oldukça mahir. þu ihale katrilyonluk iþ. bist te öyle þirketler pirim yapýyorki 50 sini toplasan bir kalivac hes etmez. HAYIRLISI Kiþisel düþüncedir. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
150.000 yazdým artýk býktýrdý. tahtacý al da beni kurtar artýk. hep 1 1 1 1 alýþ emri. yoksa çizecem. haberin olsun
Sayýn Adilhan,
Yazýlarýnýzý büyük bir dikkatle okuyorum. Hisse adedinizi paylaþmanýza pek anlam veremedim. Özel bir nedeni var mý? Bu kadar bir sýð bir tahtada bu kadar hisse sahibi bence küçük yatýrýmcý olmasa gerek. Yoksa o belirttiðiniz tahta yapýcý sakýn siz olmayasýnýz? Hem sonra buyurun çizin nihayetinde kimse kimseyi tutmuyor. Ben sizin yerinizde olsam ki zor. Sabýrla bekler ve sesimi çýkarmazdým. Ne demiþler sabýrla bekleyen çorbayý içer.
Fantazi olsun diye söyleyeyim : Bu hisse bir þekilde 10 TL civarýna gelirse 50-100 TL arasýna erenler götürür.
Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Sergilenen hareketler tamamen manipülasyon kokuyor. Hacimsiz tahtayý yukarý çekip kendi alýþlarýna veriyorlar burada amaç býkkýnlýk yaratarak küçük yatýrýmcýnýn elindeki kaðýtlarý toplamak olsa gerek. Tahtayý çokta salmayarak fazla kimsenin bulaþmasýný engelliyorlar. Tahtanýn sýðlýðýndan yararlanýp yüksek miktarlarda satýþ yazarak baskýlýyorlar. Kýsaca spek gurup iþbaþýnda hacimde az da olsa artýþ yakýnda bir hareket olacaðýna iþaret veriyor. Belki 3. çeyrek bilanço verileri bu hareketi getirebilir.
Katolik nikahýný bilir misiniz? Bence araþtýrýn....
Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri