Haa senin derdin þimdi belli oldu.![]()
Tamam en zengin sensin.
Kompleksli zavallý.
Haa senin derdin þimdi belli oldu.![]()
Tamam en zengin sensin.
Kompleksli zavallý.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Zamanýnda beylikdüzünde full 0.60 kredi ile aldýðým ( son senemdeyim kredi ödemeleri 2500 tl ) ev için sabahtan akþama dalga geçen 2 üyenin þimdi ev almalarý üzerinden kavga etmesi de ayrý komik olmuþ)
ben altýnýn artmasý için savaþý deðil de fedin faiz arttýrýmýný bitirmesini, bunun sinyalini vermesini beklerim. þu faiz ortamýnda altýnýn artmasý zor görünüyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Üye olduðum 2011'den beri beylikdüzüyle dalga geçtiðim maks 4-5 mesajým vardýr.
Yanlýþ hatýlýyorsunuz.
Bir kez "istanbulun parlayan yýldýzý beylikdüzü" yazmýþtým,
bir kez de sizinle "evime fýrýn þu kadar yakýn, market bu kadar yakýn" tartýþmasý yapmýþtýk, hepsi o kadar.
Bu arada altýn konusu yanlýþ anlaþýlmasýn kimseyi de etkilemek istemem. Sonuçta ben de sürekli altýn topluyorum ama portföyümün %20 sini asla geçmiyor.
Ben sadece Þu sosyal medya fenomenlerinin (kimisi de bazý kesimler tarafýndan görevli) Altýný sürekli övüp "çünkü dolarýn enflasyonu var" minvalindeki açýklamalarý nedeniyle yazdým.
Ýþte size Altýnýn 100 yýllýk enflasyonla düzeltilmiþ grafiðini gönderiyorum.
1980-2001 arasý Altýn %83 deðer kaybetmiþ(dolar bazlý)
Grafik "Ama dolarýn enflasyonu var!" deyip altýna güzelleme yapanlara gelsin..
https://www.macrotrends.net/1333/his...100-year-chart
Ama uzun vade demesin kimse... 21 yýl yeterince uzun vade bence..
(Not: Grafik Enflasyonla düzelmiþ haliyledir)
--------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Son düzenleme : vivatrader; 09-10-2023 saat: 11:00.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri