Artan

50,40 10 18:10
29,92 10 18:10
492,25 10 18:10
202,50 9.99 18:10
9,48 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

157,50 -10 18:10
6,66 -10 18:10
100,20 -9.97 18:10
72,50 -9.94 18:10
3,31 -9.81 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

27.677.638.160,25 18:10
16.948.679.873,75 18:10
14.724.238.047,17 18:10
14.574.875.808,09 18:10
14.419.501.002,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Köyün delisi memed içine sıçmışın yine topiğin yok teknik analiz diye birşey yok ,
    yok vob yapmayın, yok ders veriyormuş ,yok kitap yazmış,
    ulan işiniz gücünüz boş işler kafanızın basmadığı herşeyi ne kadar çok kurcalamayı seviyorsunuz , sen zamanında teknik analiz biliyorum diye 2 çizgi çekip battın diye millettemi aynısı yapması gerek
    teknik yok deyip teknikle anlatmaya çalışan başka rahatsız yoktur.
    yönetim bu zat hep deport yediği halde nasıl yine yazıyor , sayfaların içine etmekten başka bir derdi yok açın kendinize bir topik sabah akşam aynı şeyleri yazın.İnsanlar ti takip ederken tecrübe ve birikimlerden yaralanmak için giriyor , güzel yorumlamalar , teknik görüşler paylaşan güzel insanlar var bu topikte en yoğun takip edilen yerlerden , birisi gelir topiğini över diğeri gelir aynı şeyleri sabah akşam yazar yeter da buranın zenginliğini bozmayın..
    hafız hani teknik analiz bir izah et. grafik ekrana sığmıyor. bu maniplatif sığ hisse grafiği değil. sen badem diye sistemi tanıta dur grafikleri normalleştir bilinç altlarına kabul ettir..
    dayı
    teknik analiz diye birşey yoktur.

2.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    hafız hani teknik analiz bir izah et. grafik ekrana sığmıyor. bu maniplatif sığ hisse grafiği değil. sen badem diye sistemi tanıta dur grafikleri normalleştir bilinç altlarına kabul ettir..
    dayı

Aferin takip et beni ama eksik takip etme bak bu çizdiğin sadece senin gözünün önünde bilinç altında kalan hep aklına böyle bir dik çıkıştan sonraki yaşadıkların geliyor buda sende bu piyasada kaygı bozukluğu oluşturmuş yani psikratik bir durumun var.
    gelelim diğer konuya yazmışın ya badem sistemini tanıta dur diye , bak bu sistemi rus uçağı düştüğünden beri anlatıyorum kuzunun topiği vardı hatırlarsın çöküş bende burada sacro,murat teknik vs ile boğa iken yazar çizerdim , yani sistemin isim babasıyım o zamandan beri bizi dinleyen ve kendine sistem yaratan kişiler güzel kazandılar rahat ol.Yani daha bugun yazmıyorum badem spor diye.Kuzu ya sor bakalım anlatsın sana.
    birde bizim gözümüzden graf paylaşırız birazdan

3.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    dayı

Uzun vadeli grafiğe lineer bakılmaz... İlaveten enflasyon yüksekken de uzun vade Tl değil dolar bakılır...
    Sizin teknik biraz zayıf ne yazık ki.
    Teknik yok derken, bende yok anlamında dediniz sanırım..
    Selamlar...

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Uzun vadeli grafiğe lineer bakılmaz... İlaveten enflasyon yüksekken de uzun vade Tl değil dolar bakılır...
    Sizin teknik biraz zayıf ne yazık ki.
    Teknik yok derken, bende yok anlamında dediniz sanırım..
    Selamlar...
    Eee dolar bazlı da 1 e 2 yaptı..O nasıl olacak.
    Hadi enflasyon var ok.
    Dolar bazlı double yapmasını nasıl açıklayacaz..
    Bazıları burada ben arjantin örneğini verirken dolar bazlı bak dolar bazlı bak diyorlardı..
    Dolar bazlı double getiriyi ciddiye almıyor muyuz anlamadım..
    Beğenilmez oldu herhalde.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Eee dolar bazlı da 1 e 2 yaptı..O nasıl olacak.
    Hadi enflasyon var ok.
    Dolar bazlı double yapmasını nasıl açıklayacaz..
    Bazıları burada ben arjantin örneğini verirken dolar bazlı bak dolar bazlı bak diyorlardı..
    Dolar bazlı double getiriyi ciddiye almıyor muyuz anlamadım..
    Beğenilmez oldu herhalde.
    Ben dolar bazlı artmadı diye mi yazdım? Sen burada konuşurken ben en başından beri mal taşıyorum...

Heyecanla provakasyon yapacaksın diye yazılanları okumadan,anlamadan yorum yazma..

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben dolar bazlı artmadı diye mi yazdım? Sen burada konuşurken ben en başından beri mal taşıyorum...

Heyecanla provakasyon yapacaksın diye yazılanları okumadan,anlamadan yorum yazma..
    Lafım sana değildi..Buraya tl bazlı grafik koyduğum zaman DOLAR BAZLI BAK DOLAR BAZLI..Yerimizde sayıyoruz bi yere gitmedi diyenlere idi..

Efendim 2008 de 5 dolar mış da hala oraya bile gidememiş de BORSADA ÇIKIŞDAN SÖZ EDİLEMEZMİŞ..(bunu komiktir Fatih A. da söylüyor..tek kuruşda borsa oynamamış bugüne kadar..ama her sözüne Goldman sachs dan üst düzey bir arkadaşla yemekteyiz yine diye başlayan bir adam bu )

Neyse..

Alın siz dolar bazlı..
    Ne diyor TA cılar..

1 dolara mı basarlar yoksa önce 4 ardından 5 e mi çekerler..

7. dmk sı neden durup dururken 30milyar dolara çıkarsın,

asıl araplar napıcak baklaım,selec vs vs sv dediler ama beklioz bakalım piyango kime vurucak.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Lafım sana değildi..Buraya tl bazlı grafik koyduğum zaman DOLAR BAZLI BAK DOLAR BAZLI..Yerimizde sayıyoruz bi yere gitmedi diyenlere idi..

Efendim 2008 de 5 dolar mış da hala oraya bile gidememiş de BORSADA ÇIKIŞDAN SÖZ EDİLEMEZMİŞ..(bunu komiktir Fatih A. da söylüyor..tek kuruşda borsa oynamamış bugüne kadar..ama her sözüne Goldman sachs dan üst düzey bir arkadaşla yemekteyiz yine diye başlayan bir adam bu )

Neyse..

Alın siz dolar bazlı..
    Ne diyor TA cılar..

1 dolara mı basarlar yoksa önce 4 ardından 5 e mi çekerler..
    Bu nasıl graf ya korku filmi gibi, oysa TL bazlı ok gibi delip gecmişti. Ben kahve falına bakar gibi baktım 4 dolardan yana kullanıyorum oyumu.

Bakmak ve görmek!?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •